2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679917 بازدید | 28507 پست
منم مث شما بودم کلی تصورات میساختم میرفتم جلو اینه منهدم میشدم از موهای کم و‌چسبیده ب سر و بی حالت خودم تو همه اون پنج سال چون کتاب خونده بودم هر از گاهی تلاش میکردم تلقین کنم بلکه نتیجه بده ولی ته دلم میدونستم الکی دارم میگم و اخرش در نمیاد،بعد یه مدت ول میکردم جالبه،توو تلقین باید هر روز فکر کنی تکرارکنی....دق میده ادمو،کل زندگیت میشه فک کردن ب موهات ولی باور اینطوری نیس شما باور داری اب بریزه روت خیس میشی،عایا هر دیغه ب این فک کردن میخواد؟ باور داری دستتو ببری خون بیاد،بعد چند روز ضخمش خوب میشه،عایا باید هر روز ب اینکه ضخمم خوب میشه یا نمیشه فک کنی؟؟؟ نه چون باور داری خوب میشه باور ها دو صورت هستن یا از بدو تولد انقد توو گوشمون خوندن که ایمان اوردیم یا بر اساس تجربه شده یک اعتقاد،مثلا تجربه کردی سرعت‌بری‌ تصادف میکنی
💖 Give this world good energy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسایی رو میبینی ک ریزش دارن،ولی موعاشونم کم نمیشه چون هی بجاش درمیاد خیلی ام بیخیالن چون چیزی ب عنوان کچلی رو باور ندارن،اصن ب ذهنشون نمیرسه موهاشون تموم شه! ولی همه ماهایی ک ب کچلی اعتقاد داشتیم موهامون میریخت جاشم درنمیومد بابا منم مث شماها بودم ببین چ‌وضعی بودم مامانم افسرده شده بود موهای منو میدید باورتون رو از یه راه میتونید محکم کنید اینکه عاشق خدا باشید و بدونید اون منبع تمام قدرته و تمام قدرتشو ب شماها داده تا ازش برلی کارای خیر استفاده کنین پس از این قدرت لستفاده کنین برای حفاظت از موهایی ک ب عنوان نعمت خدا بهتون داده عاشق موهاتون باشین،حتی همون چهارتا دونه اولش سخته میرفتم جلو آینه،میدیدم موهام اویزون و بدفرم و کم،مونده بودم چطوری عاشقشون باشم ولی سعی کردم نگاهمو عوض کنم ب همه چی اگه کسیو،چیزی رو،دوس دارم،بخاطر این نباشه ک چون خوبه،دوسش داشته باشم بخاطر خودش و‌اونجوری که هست دوسش داشته باشم
کتاب شکرگزاری رو بخونین کتاب قانون جذب رو بخونین کتاب دستان شفا بخش رو‌هم بخونین خوندن باعث میشه ذهنتون وا بشه اول باید ذهن یه سری چیزا رو بشناسه بعد عملیش کنین اگه میگم بخونین واسه اینه ک زودتر نتیجه بگیرین،چون متوحه میشین گول زدن نیس،واقعیته الان براتون یه مطلب جالب میذارم حتما شنیدین ک مغز چجوری فرمان میده
قدرت باورهاى خود را دست کم نگیرید!دانشمندان برای بررسی تعیین میزان قدرت باورها بر کیفیت زندگی انسانها آزمایشی را در «‌هاروارد یونیورسیتی » انجام دادند.نتیجه این تحقیقات بسیار جالب است:80 پیرمرد و 80 پیرزن را براى این پروژه انتخاب کردند .یک شهرک را به دور از هیاهو برابر با 40سال پیش ساختند دانشمندان برای بررسی تعیین میزان قدرت باورها بر کیفیت زندگی انسانها آزمایشی را در «‌هاروارد یونیورسیتی » انجام دادند.نتیجه این تحقیقات بسیار جالب است: 80 پیرمرد و 80 پیرزن را براى این پروژه انتخاب کردند .یک شهرک را به دور از هیاهو برابر با 40سال پیش ساختند .غذاهای 40سال پیش در این شهرک پخته میشد .خط روی شیشه‌های مغازه‌ها ، فرم مبلمان ، آهنگها ، فیلم‌های قدیمی ، اخباری که از رادیو و تلویزیون پخش میشد ، را مطابق با 40 سال قبل ساختند . بعد این 160 نفر را از هر نظر آزمایش کردند . تعداد موی سر ، رنگ موی سر ، نوع استخوان ، خمیدگی بدن ، لرزش دستها ، لرزش صدا ، میزان فشار خون ... بعد این 160 نفر را به داخل این شهرک بردند ، بعد از گذشت 5الی 6ماه کم کم پشتشان صاف شد ، راست می‌ایستادند ، لرزش دستها بطور ناخودآگاه از بین رفت ، لرزش صدا خوب شد ، ضربان قلب مثل افراد جوان ، رنگ موهای سر شروع به مشکی شدن کرد ، چین و چروکهای دست و صورت از بین رفت ... علت چه بود ؟ خیلی ساده است .آنها چون مطابق با 40سال پیش زندگی کردند ، باور کرده بودند 40سال جوانتر شده اند . انسانها همان گونه که باور داشته باشند می‌توانند بیندیشند .باورهای آدمی است که در هر لحظه به او القا میکند که چگونه بیندیشد . اصولا فرق بین انسانها ، فرق میان باورهای آنان است .انسانهای موفق با باورهای عالی ، موفقیت را برای خود خلق میکنند.انسانهای ثروتمند ، باورهای عالی و ثروت آفرین دارند که با اعتماد به نفس عالی خود و بدون توجه به تمام مسائل به دنبال کسب ثروت میروند و به لحاظ باورهای مثبتشان به ثروت مطلوب خود میرسند . قانون زندگی قانون باورهاست .باورهای عالی سرچشمه همه موفقیتهای بزرگ است .توانمندی یک انسان را باورهای او تعیین می‌کند . انسانها هر آنچه را که باور دارند خلق میکنند . باورهای شما دستاوردهای شما را در زندگی میسازند . زیرا باورها تعیین کننده کیفیت اندیشه‌ها ، اندیشه‌ها عامل اولیه اقدامها و اقدامها عامل اصلی دستاوردها هستند .
شما اگه نگا کنید هم شیدا هم من هردوتامون از نظر پزشکی مشکلمون درمان نداشت شیدا دیگه تو خارج هم دکتر رفته بود! مگه میشه؟ مگه داریم ؟ هه هه خب پس چطوری شد؟ حز اینکه کم نیاورد و ته ذهنش میدونست میتونه با باور موهاشو‌مث اول بسازه زندگی با این حالت خیلی قشنگه وقتی میبینی میتونی کل زندگیتو دستت بگیری و منفعل نباشی از موهاتون شروع کنید،خیلی زود نتیجه میگیرید،باورتون هزار برابر میشه،توو همه مسائل استفادش میکینن
حتما هم اهنگای خوب گوش بدین مخصوصا اهنگای پیانو بی کلام چشاتونو ببندین،و خوب ب اهنگ گوش بدین سطحی گوش ندین بهتره هندزفری بزارین ک صدای محیطو‌نشنوین و خودتونو هرجور ک دوس دارین تصور کنین ولی دقیق،ک چی تنتونه،کفشتون چیه،کجا هستین،موهاتون چقد پرپشته....منظورم تصور ایده ال از خودتون هست
بچه ها خیلی ممنون که اینجا هستید.من مزاجم رو نمیدونم.اما سرم اکثرا گرمه عزیزم.2 بار خردل با تخم مرغ و چای سبز گذاشتم با اون اینجورنشد.حتما ردی طرز فکرم کار مینم و کتاب شکرگذاری رو هم میخونم.برم پیش دکتر خیر اندیش برای اصلاح مزاج؟
ساقی چون مزاجت گرمه موهات با سیر و اینا ریخته احتمالا تو‌یبار‌ب موهات سدر و ماست بزن اگه موهات جون گرفت بدون از داغیه ریزش موهات پیش هرکدوم از اون سه تا ک نوبت ویزیت میدن برو،همشون در یه حد خوبن
من کف سرم یخچال بود،جوری ک موهامم سرد بود!!!!! اینجا یکی از بچه ها سرش‌گرم بود،یکی از ماسکا‌رو‌گذاشت سرش تاول زد چون ماسکی ک زده بود هم طبعش گرم بود ریزشش بدتر شد تو‌باید روغنا و ماسک های خنکی بزنی مث همون سدر و‌ماست و اینا البته اگر تست کردی و‌دیدی نسبت ب ماسکای گرمی نتیجه بهتر داد و‌مطمئن شدی ک از داغی ریزش‌داری
روغن بنفشه و روغن آملا سرد هستن سدر و ماست رو هم متناسب با حجم کف سرت بریز،ماست رو در حدی بزن ک سدر رو خمیر کنه،مث ماسک حنا بشه غلظتش نه خیلی شل ک بریزع نه سفت ک مالیده نشه رو سر و گوله گوله شه
2810