2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679943 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جالبه .. صحبت قانون جذب به تاپیک ریزش مو هم رسید . خیلی دوست دارم بتونم تجربه کنم و به اون باوری که گفته می شه برسم ! ولی همیشه موقع اجرا انگاری یه جور عذاب وجدان می گیرم انگار عمل به این قانون منافات با خدا و دعا به اون داره ! فکر می کنم کارم اشتباهه و باید دعا کنم . بگذریم ..... این آبرسان مو که می گید چی هست .. والا من یه سرم موی کریستال خریدم که خیلی معروفه و تعریف می کنن. زدم به موهام تا دو روز می رفتم حموم از موهام شسته نمی شد خیلی چیزه بدی بود تا دو روز موهام چرب بود حالت چرب داده بود به موهام در صورتیکه روش نوشته بود که ظاهر چرب به مو نمی ده و اصلا معلوم نیست چیزی به مو زدید فقط باعث می سه موهاتون در اثر سشوار اسیب نبینه و راحتم حالت بگیره . اما خوبم حالت نگرفت . شاید من درست استفاده نکردم می شه به من یه محصولی معرفی کنین که واقعا برای سلامت ساقه مو مفید باشه و باعث بشه مو در اثر سشوار و اتو اسیب نبینه ؟
اینم خطاب به پسر خوب من یه مدته به خاطر لکای صورتم ماسک زاج و ماست به صورتم می زنم و حس می کنه خیلی قویه در از بین بردن چربی و پوستم رو حسابی از چربی پاک می کنه . می تونی زاج رو قاطی یه چیز ابکی به موهات بزنی. البته یه چیزم بگم من هیچ اطلاعی از اثرات تحریبی احتمالی زاج واسه مو ندارم پس بی گدار به اب نزن و تحقیق کرده عمل کن اما اینجوریکه از چرب بودن سرت تعریف می کنی من واقعا باورم نمی شه کسی ابلیمو و زاج و سرکه و ..... به سرش بزن و چشمه چربی سرش خشک نشه !!! چون همینا رو من به صورتم می زنم پوست صورتم میاد کف دستم ...اونقدر که برنده و چربی بره
مایا جان قانون جذبو خوب بخونی متوجه میشی هیچ منافاتی با دینت نداره حالا بهر دلیلی دوس نداشتیش و قبولش نداشتی،خب اجباری نیس ک از ایمان و اعتقاد و خدایی ک برات مفهوم داره استفاده کن و خودت رو شفا بده یه هندی به یه گاو ایمان داره و مدام هم از ایمانش ب گاو‌نتیجه میگیره،یکی به مسیح اعتقاد داره و همیشه هم جواب میگیره،یکی به اسلام،یکی ب یهودیت....... قانون جذب یعنی باور باور عمیق قانون جذب دین نیست ک خلاف شرع باشه قانون جذب میگه چیزی رو که اطرافیانت بهش گفتم ایمان بیاری رو عمیق و با تک تک سلولات باور کن ،همین. وقتی ب خدا اعتقاد داری،پس باید بدونی بهت قدرتی داده و اختیار داده،تو مگه ایمان نداری ب حرف خدا ک گفته بشر نماینده من رو زمینه اما معنیش این نیس ک هر غلطی میخواد بکنه،معنیش اینه در حیطه نظارت خدا میتونی از قدرتی ک خدا بهت داده استفاده کنی برای انجام کار های خیر اینکه خدا بهت مو داده،و نتونستیم شکرشو بجا بیاریم و‌ازش محافظت کنیم و الان میخواییم با شکرکزاری و باور ب بهبودشون،دوباره دربیان،کار خیر نیس؟
💖 Give this world good energy
سرکه هم ب مرور منافذ پوست رو‌میبنده و‌نباید مداوم اشتفاده شه،بهتره چربی کف سر اول از درون کنترل شه و‌کبد خنک تر شه تا چربی کمتری تولید کنه یه دلیل چربی کف سر هم هورمون DHT هست که یه سری چیزا مث زدن اب چای سبز‌مهارش میکنه
کسی ک مومن هست و از قانون حذبم استفاده میکنه خیلی بیشتر خوشبحالشه

فرقش تو اینه ک مثلا مامان من از وقتی سوار ماشین میشیم تا برسیم مقصد انقد ایه الکرسی میخونه ک دهنش کف میکنه
من یبار میخونم و قلبم اروم میشه چون ب غظمت این دعا ایمان دارم
همیشه ام بهش میگم مامان چرا شماها هرچی بیشتر ادعای مومن بودن میکنین ایمانتون کمتر میشه؟ دعا میخونید ولی دلتون اشوب میشه،هی نگران میمونین......

منظورم اینه قانون جذب کمک میکنه ایمانی ک داری رو قوی کنی تا نتیجه ایمانتو بهت نشون بده

من همیشه غروب سر اذان بالا پشت بوم میرم،منظره پشت بوممنون عالیه،از ته دلم با خدا حرف میزنم،ازش تشکر‌میکنم،کلی خال خوب میگیرم میام پایین

الانم یه عکس میذارم کیف کنی

انجامش بده قانون جذبو
دعا ک میخونی،در حین خوندن دعا باور کن ک ارزوت براورده شده

امام سجاد میگه وقتی دعا میخونین جوری بخونین که انگار خ.استتون احابت شده و الان برای تشکر دارین دعا میخونین
2810