مینا جون این برنامه سما جون از صفحه اول
موهام چربه.....گروه خونیم ab+.... طبعم صفراوی و خون مارک روغنها: روغن کرچک (شب تا صبح میذارم رو سرم )+مریم گلی=دستساز مورد+رزماری+اسطوخدوس=تقدیس کرچک(روغن ترکیبی)=کیمیاگر توس نارگیل+بادام تلخ =محسن ....(الان دیگه روغن نارگیل cbc و کارتا استفاده میکنم....از مارک محسن راضی نبودم) ماسک حنا(حنا+قهوه+سدر+وسمه+باونه+زرده تخم مرغ+پودر15 گیاه) =هر 10 روز ماسک ترکیب روغنها=2 با ر در هفته ماسک سیروپیاز و فلفل قرمز=1 بار در هفته ماسک آملا=هر 10 روز ماسک کرچک شب تا صبح=1بار در هفته محلول خرگوشک روز در میون بعد حمام محلول چای سبز و چلتوک(3ق چلتوک+3ق چای سبز+1/5 لیوان آب دم میکنم) روزهایی که خرگوشک نمیزنم استفاده میکنم ریزش موهام الان کنترل شده و رویش هم دارم برنامه هفتگیم رو میذارم شاید به درد دوستان بخوره...من جمعا در هفته 5 بار حموم میرم این برنامه هفته پیش و این هفته است... من هر هفته یه برنامه میذارم که با هفته قبل روزهاش فرق میکنه...یعنی جابجا میکنم ... 18 خرداد تا 24 خرداد شنبه:ماسک ترکیب روغنها (حمام) شب ماساژ کرچک تا صبح یکشنبه:آملا به ساقه مو(حمام) دوشنبه:ماساژ خرگوشک سشنبه:روغن ترکیبی (حمام) چهارشنبه:ماساژ خرگوشک پنج شنبه:ماسک سیرو پیاز(حمام) جمعه:آب شنبل(حمام) 25 خرداد تا 31 خرداد شنبه:حنا(حمام) یکشنبه:روغن ترکیبی(حمام) دوشنبه:ماساژ چای سبز و سبوس سشنبه:ماسک سیروپیاز(حمام) چهارشنبه:روغن ترکیبی(حمام) پنج شنبه:آملا(حمام) جمعه:ماساژ چای سبز و سبوس مینا جون تااونجایی ک من دقیق کل این تاپیکو خوندم سما دقیقا کارای شیداجونو انجام میدادن