2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680072 بازدید | 28507 پست
فافا جون واسه dhea so دکتر قرص تجویز میکنه.عرق رازیانه زیاداستفاده کنی تنفس رو مشکل میکنه.حواست باشه. بخاطربالابودن تستوسترون از تخم کدوی خام استفاده کن.شبی30تا40 دانه روزی14تا بادوم خوبه. مکمل هم بخور. اناکپس یا هیروویت اگر نمیخای مکمل بخوری اجیل جایگزین خوبیه. کامرون جون تو یه صفحه ای دستورشو گفته بود.یادم نیس کدوم صفحه اگر انلاین شد ازش بپرس از روغن ترکیبی استفاده کن.هفته ای1یادوبار میزان اهن و ویتامین دی بدنتو چک کردی؟اینها هم واسه ریزش مو تاثیرگذارن که اگر نرمال نباشن ریزش میگیری. قرص لیکوپن هم خیلی عالیه.بجاش میتونی گوجه بخوری روزی1دونه.اما اگر طبع سرد داری قرصشو بخور. جوانه گندم اگر روزی یک لیوان مصرف بشه همراه گوجه تاثیرخوبی در جلوگیری از ریزش مو و سیاه کردن موی سفیدشده داره. تمام این درمانا باید3تا6ماه انجام بشه.تانتیجه روببینی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پری جووون خیلی ممنون از رهنماییت شما نمیدونی دکتر بهم چه قرصی میده؟ قبلا اسپیرونولاکتون و دیان داده بود ولی نمیخوام اینا رو مصرف کنم. اهنم ۶۰ یعنی کمی کم دارم دلیلشم زیاد خوردن چای مخصوصا بعد از غذاست البته یه سال هست اکثرا چای سبز میخورم ولی نمیتونمچای رو کنار بزارم. چیکارش کنم؟ من ویتامین دی جدا میخورم ولی مکمل مولتی ویتامین مینرال ایرانی میخورم میشه یه قرصی معرفی کنین ک قیمتشم مناسب باشه؟ جوانه گندمم روزی سه تا قاشق با ماست میخوردم یه لیوان آدمو چاق نمیکنه؟ بازم یه دنیا ممنون بابت راهنماییتون
ایاک نعبد و ایاک نستعین
یلدا جون هویجی میشه دیگه!!!باید از خیر رنگ موهات بگذریمن هفته ای یکبار می ذاشتم موهام یه رنگی شده بود هر کی میدید می گفت چه رنگ قشنگی کردی موهاتو تقریبا ماهگونی شده بود بی خیال رنگ شو حنا بزار خیلی موهات جون می گیرن اگه یاد گرفتم عکس چجوری بذارم یه عکس هم از رنگ موهام می زارم باشه عشق مامان دوستانی که قبلا عکس گذاشته بودن رو پیدا می کنیم ازشون بپرسیم
فافا جون از قرص اهن استفاده کن شبها تا جذب بشه.اگر چای زیادمیخوری. بعدشم اینکه شنیدم یک لیوان جوانه گندم رو بعنوان یه وعده غذایی میشه با گوجه مخلوط کرد و یا همراه ماست خورد. قرص هیروویت قبل از عید52تومن بود.الان نمیدونم چقدرشده.قرص خوبیه اگر قرص اندروژن نمیخوری یه ضد تستوسترون باید استفاده کنی.مثل تخم کدو
2810