2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680122 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که جدید آمدید خیلی خوش آمدید کامرون جون خیلی خوب راهنمایی میکنه منم چهار ماه پیش ریزش خیلی بد بود حموم پر مو میشد اول اینکه آزمایش دادم خداروشکر همه چیز خوب بود دوم دو ق بابونه با دو قاشق مریم گلی تو دو لیوان آب میجوشونم میذاشتم بشه نصف لیوان میزدم به سرم تقریبا یک روز در میون دو هفته یکبار به این ترکیب حنا اضافه میکردم بعد چهار بار استفاده ریزش نصف شد و بعد یک ماه تو حموم حداکثر 20 تا میریخت اگه موهاتون مثل من خیلی چربه چای سبز بهش اضافه کنید دو ساعت بمونه برید بشورید پس اول ریزش رو کنترل کنید برای رویش من تخم شنبلیله با روغن نارگیل پرورده کردم هنوز روغن ترکیبی شروع نکردم شامپو اصلا نمیزنم فقط صابون زیتون الان صابون برگردون گرفتم بهتر از صابون زیتون به سرم ساخت تقریبا سه هفتس دارم تخم شنبلیله میخورم و البته دو مه و نیم اناکاپس الانم رفتم تی 2 سریتا خریدم یک سوال کسی در مورد محلول سینره اطلاع داره برای رویش مو دوستم استفاده کرده میگه موهام داره در میاد میترسم استفاده کنم با قطعش دوباره بریزه
عشق مامان روغنات باید از نوع بهترینش باشه.نمیدونم چه مارکی داری اما ازاین برندها که کامرون جون معرفی کرده استفاده کن. روغن ترکیبی واسه رویش مو موثره.فقط اینکه باید طولانی مدت استفاده کنی.حداقل3ماه اما درباره قطع ریزش مو باید ببینی مشکلت چیه. ازمایشایی که دادیو بگو
سلام به همه دوستان. بچه ها منم آزمایشاتم نرمال بود اما دکتر گفت ریزشت مردونهست. نیکهل جان محصولات سریتا از سینره بهتره. پرومین سریتا واقعا در کنترل ریزش موثر هستش. منم موهام چربه و از ترکیبی استفاده میکنم راضیم . من شدیدا دنیال رویش مجدد هستم هر کی هر چی میدونه بگه. من پیاز و ترکیبی میزارم و محلول سریتا
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810