2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680252 بازدید | 28507 پست
ریزش مو از پدر بزرگ به بچه ها میرسه یعنی از پدر مادر.کامرون خانم من وقتی از حموم بیرون میام با ناخن پوست سرمو میخارونم ی لایه چربی میاد زیر ناخنم
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ریزش مو دارم و دکتر برام همه ی ازمایش ها رو نوشته کهقراره انجام بدم تا دلیلش مشخص بشه، من موهام خیلی کم شده. :(. ان شا الله که درمانم نتیجه بده و موهام زود خوب بشه
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
دوستان یکی از بچه های سایت از من یه شیشه روغن گرفته بود و الآن بعد از 22روز جواب گرفته و موهاش دوباره در اومده با اینکه هنوز 70% از روغنو مصرف نکرده.و بزودی بعد از پایان شیسه اول نظرشو میزاره برای شما.اگه اعتماد پیدا کردین به این محصول بنده در خدمتم.
پسر خوب ریزش ارثی بیشتر از سمت پدری ایجاد میشه و دایی هات.الآن کاملا توضیح میدی از سن و محل زندگیت و اینکه کم خونی داری و تست استرونت نرمال و برای موهات چی استفاده میکنی و از سشوار و اتو و تافت و....استفاده میکنی یا نه.
پسر خوب شوره سر بیشتر بخاطر شامپو هست مخصوصا تخصصی هاشون شامپو ضده شوره هم باعث ریزش بیشتر مو میشه روش بدون شامپو بهتره که شستشوی سر با محلول جوش شیرین توی تاپیکها کسی از جوش شیرین بد نگفته بود
سنم 21.نه کم خونی ندارم. آزمایش تستسترون ندادم. جز شامپو فورتیمد مای هیچی استفاده نمیکنم. کامرون چقد جوش شیرین با چقد آب مخلوط کنم؟
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی