2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680271 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلم جان خیلی ممنون این روغنی که میزنم خیای خوبه فقط میخوام علت اینکه موهام جون نداره و بلند نمیشه رو بذونم موهای اصلیم رشدش خیای خوبه ها اما موهایی که جدید دراومدع همونطور مونده
بگذار هرروز رویایی باشد در دست، عشقی باشد در دل و دلیلی باشد برای زندگی.
زینب جون بعد از حمام و خشک شدن سرت با ناخن خیلی کم بکش روی پوست سرت ببین چربی میاد زیر ناخنت اکه این ریزش برای همینه زیاد شدن چربی برای همین ریشه ها شل میشند موهای ریخته شده بلند هستند یا کوتاه و نازک
راستی برای شستشوی بدون شامپو که طرف دار توی کل جهان داره و مدت یک ماه ممکنه باعث ناراحتیتون بشه و من فقط یک روش پیدا کردم که اینجا هم استفاده میکنند روش جوش شیرین هست 2 قاشق ق خ جوش در نیم لیتر آب گرم خوب مخلوط کنید و سرتونو بشورید و بعد از اون میتونید بلافاصله با محلول سرکه بشورید 2 قاشق سرکه در نیم لیتر آب قسمت دومش بعضیها نوشته بودن انجام میدند اینطوری چربی سر خیلی زود طبیعی میشه بعضیها تا 6 ماه ادامه داده بودن و بازهم در حال انجام