2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680372 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دیشب درمورد شنبلیله صحبت شد داشتم اینارو می خوندم گفتم بزارم شما هم ببینن http://www.mums.ac.ir/prmp/fa/Sideeffect4 http://www.hidoctor.ir/38227_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D9%85%D8%AF%D8%A7%D9%86.html/
من هم اولا که روغن می زدم مثل شما بودم زینب جون موهام 10تا 20 تا می ریخت الان دیگه نمی ریزه باید از ماسک ها استفاده کنی یکم بگذره موهات قوی بشه من حنا و بابونه هفته ای یکبار زدم
پگاه جون مرسی گلم که وقت می ذاری خداروشکر که می گی مشکلت حل شده برای روده ولی به نظرم یه متخصص برو منم این دکترا بدبخت کردن اول تشخیص کولیت داد چون عذر می خوام خون توی مدفوعم بود بدون ازمایش مدفوع ساده و تشخیص عفونت یه راست من رو کولونوسکوپی کرد ،خلاصه شیاف داد و قرص پدر من تو ٦ ماه در اومد ،یه روز حالم خیلی بد شد یه دکتر دیگه ای از دوست بابا پرسیدیم دکتر صادقی کلینیک مسعود و بعد از ازمایش گفت اصلا کولیت نداری سالم سالمی و ... یه چند تا قرصم داد خوب خوب بودم تا اینکه ٦ ماه پیش یه استرس شدید گرفتم و ای بی اس که زمینش رو داشتم گرفتم ،دکتر خیلی عالی هست به خاطر پول و .... ادم رو موش ازمایشگاهی نمی کنه و داروها و .... که تجویز می کنه واقعا عالیه خلاصه منظورم اینه پیش دکتر صادقی برو که اگر مشکلی داری درمان بشه به بیماری مزمن نکشه عزیزم البته الان زیاد حالم خوب نیست از دست این لیزری که گند زده به حالت پیشونیم :( همش دارم حرص می خورم ماسک سیر و پیاز رو چه جوری باید درست کنم و بذارم ،پرپین رو پودرش رو بخورم ؟ چه جوریه مصرفش ؟ راستی قرص hd رو می گن با اب مخلوط کنین بذارین اون چطوره ؟ بعد از طریق پوست جذب بدن نمی شه ؟ بازم ممنون که وقت می ذاری امیدوارم همیشه سلامت باشی و به هر چی می خوای برسی که انقدر کمک می کنی به همه
سلام دوستان سلوا جون خوبی؟؟؟منم از راهنماییات آۤب ی پیاز قرمز رو بگیر ی حبه سیر رنده کن توش 30 دقیقه بمونه پرپین رو همینجور بخور با غذات ده تا قرص ال دی با تخم مرغ ی ذزه تاثیر داره عرق شنبلیله نصف لیوان بجا پودرش مناسبه
برای ای بی اس ( این کارهارو هر کس هم که ای بی اس نداره بکنه فوق العده پوستش خوب می شه ) من رودم رو ٦ ماهی هست که شدیدا استراحت دادم ،ورزش عالیه ،طب سوزی هم یکی از بچه ها انجام داده بود برای استرسش که تشدید می کنه ای بی اس رو و خیلی راضی بود . میوه ها رو اسموتی می کنم مثلا توت فرنگی رو با موز و یخ و ماست می ریزم توی مخلوط کن یا هر میوه هایی که با هم بیاد ، اب پرتقال می خورم ، اب هویج اب سیب یا خود سیب بدون پوست، میوه رو اگر بخورم که خیلی کم می خورم بدون پوست ، ااب سبزی به خصوص گشنیز خیلی خوبه برای روده اما چشم رو ضعیف می کنه اب سبزی رو با اب خیار و لیمو توش چون سبزی خالی بدمزه می شه ، گوجه مخصوصا پختش عالیه برای روده ،اب گوجه هم می خورم یا گاهی می پزم که باعث کلاژن سازی برای پوستم می شه ،اینجوری معده و روده زحمت هضم و دفع کمتر می کشن و نفخ به صفر رسید و همه ی مواد مفید رو هم به بدن می رسونیم و کلی هم پوستم عالی می شه شیر و خامه و بستنی و فلفل وسیر و سرکه رو هم حذف کردم البته شیر چند بار خوردم ،به جای شیر بادوم رو پودر کردم روزی یه قاشق می خورم سالمتر از این شیر ها هم هست مکمل ویتامین د و کلسیم هم می خورم ویتامین ب امگا ٣ راستی اگر اسهال بودین حریره بادوم مثل سنگ می کنه ادم رو از بس خوبه واسه اسهال سریع بخورین نذارین اسهال بشین و اب بدن بره که واسه پوست و بدن اصلا خوب نیست
ممنونم سلوا جونم واقعاااااااا ممنونم حوصله آب گیری سبزیجات رو ندارم...ی بار امتحان کردم همینو ک گفتی خوب بود تو علائمی مثل سرد شدن زبونت یا بی حس شدن دستات داری؟؟؟من گاها اینجور میشم من گاهی حس میکنم رو معده م سفت میشه یا سمت چپم گاهیم سمت راستم درد داره..کلا با خوردن چیزای سرد مث ترشیجاتو بادمجون خیلی حالم بد میشه شبا از خاب میپرم استرس میگیرم که انگا فردایی نیست...اینا عوارض قرصی ک دکتر اشتباه بم داد من 3 تا توی 6 روز خوردم..من روده م مشکل داد قرص اعصاب قوی بهم دادن...من الان آرومم..بزور میخاست مشوش و بدبخت نشونم بده میگفتم مشکلی ندارم میگفت تو خبر نداری فکرت پریشونه..
ببخشید نتم قطع شد عزیزم شنبلیله با نارگیل تقویت میشه کلا با روغنها ارزشش بالاتر میره بنظرم سلام آنلی خوبی؟؟؟؟؟ ماسکت خوبه...نسبتاشو رعایت کن متعادل شه...ب ی اندازه بریز آزمایش دادی؟؟؟؟فک کنم هورمونه
ببخشید بچه ها کمرم درد میکنه بخاطر رانندگی و نشستن پشت سیستم.نمیتونم همه صفحاتو بخونم...ی تاپیک میزنم هرکی سوال یا تجربه ای داره اونجا بگه...حرفا واسه اینور ک من ببینمو جواب بدم...