2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680253 بازدید | 28507 پست
پگاه جون من 3 ساله قرص دیان می خورم .می خوام قطعش کنم ولی خیلی می ترسم ریزشم بدتر بشه .باوجودیکه قرص می خورم ولی روزی بین 30 تا 50 در روز ریزش دارم .چکار کنم ؟ممنونم از وقتی که میذاری و جواب میدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن کرچک 453 گرم چای سیاه 45 قاشق چای خوری و یا محتویات 45 چای کیسه ای پودر فلفل قرمز تند 50 گرم قرص بیوتن 5 میلی گرم 30 عدد 4 قطره روغن دونه پیاز 2 قطره روغن دونه سیر همه مواد به غیر از روغن سیر و پیاز رو قاطی می کنیم 5 الی 5 ساعت و نیم عین چایی دم می کنیم صبر می کنیم سرد بشه بعد تو جوراب زنونه صافش می کنیم و آخر سر روغن سیر و پیاز رو اضافه می کنیم و شیشه می کنیم. اینو حد اقل هفته ای دو بار شب ها با قطره چکون کف سر می ریزیم و چند دقیقه ماساژ می دیم روش کلاه رنگ می پوشیم روشم روسری . روی بالشم یه پارچه نخی می ندازیم . می خوابیم صبح می ریم حموم این معجون بیشتر برای رشد سریع مو هست اما توی ریزش هم بی اثر نیست سرعت رشد موهاتون هر چقدر که باشه این روغنو هر شب استفاده کنید سرعت رشدش 3 برابر !!! می شه . مثلا یکی که ماهی یک سانت موش بلند می شه با این معجون ماهی 3 سانت موش رشد می کنه فلفل قرمز سرو گرم می کنه باعث می شه خون حسابی به فولیکول مو برسه و ریشه مو برای رشدی به ویتامین ب7 یا بیوتین نیاز داره و روغن کرچکم خیلی عالیه . با این روغن دست ساز رشد مو سریع می شه موها براق و سالم می شن ریزشش کم می شه و موها کلفت می شن و خیلی زود قد می کشن
والا من که همه از دم گذشتن هنو میزنم ازشون.. روغن فقط نباید جلو آفتاب بمونه ی جای خشک و تاریک قرص دیان رو باید زیر نظر دکتر قطع کنی عزیزم..دکتر سنتی باشه بهتره چون خواص شنبلیله رو هم میدونهومیتونه تشخیص بده میتونی الان مصرف کنی یا نه
نه آنلی جان ن چند سال پیش برای ریزش استفاده میکردم اینا همش گیاهی هست حتی نمیخوای صابون برگردان بزن دوباره شروع کردم شامپو زدم بعد چند سال موهام کم شد در صورتیکه قبلا پرپشت شده بود
آنلی روغنات سالمن مشکلی ندارن من شامپو معمولی میزنم دیگه....شامپو فلفل کریستااااال معجزه میکنه ولی اگه موتون چربه پوست سرتون چربه ابدا نزنید...یعنی مو رو روشن میکنه انقد چربی رو میگیره..قیمتشم درسته کمه ولی عالیه بین 6-12 تومنه