2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680301 بازدید | 28507 پست
شالی جون من هم هر روز ماسک میذارم اما یه روز در میون شامپو میزنم، ماسکهایی مثل سیر و پیاز و شنبلیله رو فقط با آب میشورم اما تصمیم دارم دو روز توی هفته استراحت بدم که کله هم یه هوایی بخوره بینوا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پری جان من زیاد به آزمایشها وارد نیستم رفتم دکتر بهش گفتم واسه ریزش مو برام آزمایش هورمونی بنویسه، توی سه مرحله به فاصله 20 دقیقه یکبار خون دادم، فردا میبرم پیش دکتر ببینم چی میگه
سلام دوستان. امیدوارم همتون سلامت باشین. من از اردیبهشت امسال درمان گیاهی رو شروع کردم. خوب بود. ریزشم کم شد و تا حودی رویش داشتم. کلا روش خوبیه. اما دوستان من به این نتیجه رسیدم که شیدا گفت در کنار درمان شیمیایی بهتر جواب میگیرید. و اینکه اگه کسی دکتر واسش محلول خاصی نوشته حتما استفاده کنه. من میگم امیدوار باشید و. با انرژی درمان گیاهی رو انجام بدین. اما بعضی از ما از جمله خود من به درمان شیمیایی هم نیاز دارم. تا موهام پر شه. من انقدر زینک خوردم دقیقا مثل شیدا زینکم به نهایتش رسیده. اما خود شیدا هم 10 سال موهاشو با شیمیایی حفظ کرد و پر کرد و درمان گیاهی بیشتر جنبه تقویتی داشت براش. من محلول ایوروشه زدم واقعا در کاهش ریزش موثر بود بیشتر از فیتوسیان 180 هزار تومنی و ریوایوژن 250 هزار تومانی. بنظرم محلول خوبیه. اما من الان پرومین سریتا میزنم که یه محلول گیاهیست که 1 درصد ماینو داره برای رویش. و البته از درمان گیاهی برای تقویت و حفظ استفاده میکنم. مطمئنم این دو تا در کنار هم بیشتر جواب میدن. من هیچ مشکل آزمایشی و سونو هم ندارم. بعد از مشورت با چندین نفر که از ماینو با درصدهای بیشتر استفاده کردن جهت رویش و کنارش درمان گیاهی و تونستن آرام و تدریجی درمان گیاهی رو جایگزین ماینو کنن و الان چند ساله ماینوکسیدیل رو کنار گزاشتن. تصمصم گرفتم درمان گیاهی و شیمیایی رو فعلا در کنار هم انجام بدم. همتونو دوست دارم و مطمئنم با یاری خدا همگی موهامون پر میشه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
شالی منم اولش فکر میکردم رویش ندارم چون موهام خیلی نازک و کوتاه بودن اما یه بار که روغن زدم فرق گرفتم و موهای تازه رو که خیلی نازک و در حد 1 سانت بودن به وضوح دیدم ساحل جان بازم خوش اومدی، امیدوارم موفق باشی، منم با نظرت موافقم، به نظر من در بعضی موارد درمان شیمیایی هم واقعا کنار گیاهی لازمه، من با تمام توانم دارم درمان گیاهی رو انجام میدم و اگه لازم باشه حتما درمان شیمیایی رو هم انجام میدم البته امیدوارم همه با گیاهی به نتیجه برسیم، من خیلی امیدوارم
من دنبال یه سرم موی خیلییبییی خوب هستم که استفاده کنم، حتما از دکتر میپرسم و میام اینجا نتیجه رو میگم، از ایوروشه بیشتر دوستان راضی بودن، کسانی که استفاده کردن لطفا بگن که این محلول رویش هم میده یا فقط واسه کنترل ریزشه
بچه ها من می خوام اون دستور روغن زیتون و روغن نارگیل و حنا رو انجام بدم.ما تو خونه حنار رنگ دار داریم . به نظرتون اگه حنای رنگ دارو بریزم تو روغن موهام رنگ می گیره ؟ نمی خوام رنگ حنا بگیره . کسی روغن و حنا استفاده کرده ؟ رنگ می ده ؟
ساحل عزیزم و شالی جون وترانه جون این شماره عطاریه که ازش روغن شترمرغ خریدم 02645369030 آقای نایبی 09359764545 محلش هم واسه استان البرز- نظرابادهستش (داروی گیاهی کوثر) اسمشه پخش کننده هم هستن.درخواست بدیدمیفرستن
شالی جون پس چرا مکمل رومن اثر نداره؟ من تابستون یکماه ریجن خوردم هیچ تاثیری روی ریزش موهام نذاش . بعدش فکرکردم طبق گفته شیدا باید حتما3ماه بخورم تا اثر کنه. الان15روزه دارم هیروویت میخورم اثر خاصی ندیدم فکرکردم بخاطراینه که باید ادامه بدم.اما الان میبینم که واسه توهمون هفته اول جواب داده. عجیبه نکنه خوردنش برام بیفایده باشه. کاش کامرون جون بودازش میپرسیدم