2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680201 بازدید | 28507 پست
شالی جون طب سنتی کمک کنندس به طب مدرن اگر توجه کرده باشی شیداجون از هردوش استفاده کرده.ریجن دایت ،روغن ترکیبی و ایوروشه. خودشم گفته بود حتی قرص مکمل از روغن خودش بهتره.من رویش مودارم اما ریزشم دارم. اگر از ریزش موجلوگیری بشه موها پرمیشن. من خودم سعی میکنم ازروغن ترکیبی هفته ای یکباراستفاده کنم. سارا جون من دکتر خاصیو تو تهران نمیشناسم معرفی کنم عزیزم. خودمم دکتر نرفتم. توشهرما یه دکترپوست و مو هست که خیلی هم زبون درازه. تومطبشم تبلیغ زده بوده که70درصدموهای ریخته شده رو برمیگردونه.البته فکرکنم واسه خانومارو اما خودش کچل تشریف داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شالی جون اگر میشه درمانتو طولانی مدت کن. منظورم خوردن قرص مکمل هستش. دو ماه خوردنش کمه. بنظرم بعد از3 ماه، تا ماه 6 ام یکروز درمیون بخور مکملا رو. خودم میخام اینکارو بکنم. یعنی تا 3ماه 3 بستشو بخور.روزی یدونه .بعداز ماه سوم یکروز درمیون یدونه مکمل استفاده کن. درضمن من شنیدم هیروویت از ریجن بهتره و اینکه به پیشنهاد کامرون جون تخم کدو بعنوان ضد هورمون ریزش مو هم خیلی مفیده. من چون سودا دارم از این یکی استفاده نکردم.
رازیانه طبعش گرمه. چطور سرشار از هورمون زنانه هست ؟ آخه همه مواد غذایی با طبع گرم معمولا باعث افزایش میل جنسی و در نتیجه افزایش تستوسترون میشه . کسی در این مورد اطلاعی نداره ؟
سلام دوستان من یه سووال دارم خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده.دختر من موهاش وحشتناک وزه خشک هم هست وفره خیلی ریز. خلاصه هر انچه خوبان دارن دختر بینوایه من یکجا داره خیلی هم میریزه.میخوام بدونم جوشونده مریم گلیو بابونه و اویشن و گزنه با فلفل که بچه ها جواب گرفتن روی سر دختر من با اون شرایطم جواب میده؟وکسی میدونه برا اون وزی بی حساب چی خوبه؟ ممنون میشم جوابمو بدین
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مریم جان دخترت چند سالشه ترانه من خرگوشک استفاده نکردم من امروز رفتم دکتر مو ازمایشاتم رو هم بردم فقط بهم قرص anacaps داد هر روز صبح دو تا کسی تا حالا خورده من الان ریزش با بابونه و حنا و مریم گلی داخل حموم که خیلی زیاد بریزه 20 تا 30 تا حداکثر هست دیگه وقتی به موهام دست میکشم مشت مشت پایین نمیاد حداکثر بعد چند بار دست کشیدن 5 تا فکر کنم الان ریزش طبیعی باشه درسته ?
ممنون مامان سلما و نیکهل جان، خیلی ممنون که ج دادید.نیکهل جان ریزشت طبیعیه، ولی به نظرم زیاد به موهات دست نکش استرس زاست، بچه ها شما چند وقته درمان میکنید؟ جنس موهاتون چیه و از کدوم ماسک و روغن ها بیشتر رضایت دارید؟
ترانه من دو ماهه درمان رو شروع کردم از جوشانده بابونه و مریم گلی شروع کردم گاهی توش حنا میریختم ریزش که متوقف شد تقریبا بعد سه هفته اینها رو هم اضافه کردم چای سبز مورد اسطوخودوس گزنه همه رو میذارم با دو لیوان آب بپزه وقتی آب شد نصف لیوان یکم ولرم شد میمانم به موهام سه بارم از روغن نارگیل و شنبلیله که رسیده و همچنین تا حالا یکبار روغن کرچک زدم من اصلا وقت نکردم هر روز بمالم اما جوشانده رو سعی میکنم هفته ای 3 تا 4 بار استفاده کنم در ضمن من رفتم آزمایشها رو هم دادم مخصوصا تیرویید و هورمون و ویتامین د
جنس موهای من چربه راستی من اصلا شامپو نمیزنم فقط با صابون زیتون میشورم و هفته ای یکبار هم آب پیاز قرمز و سیر رنده شده میذارم روزی یک تخم مرغ و یک تا دو لیوان شیر و میوه هم به تغذیه ام اضافه کردم
مرسی نیکهل عزیز، ممنون، منم هفته 6 درمان رو سپری میکنم، خرگوشک، آملا، سیر و پیاز و شنبلیله توی برنامم هست و روغن ترکیبی، شکر خدا راضی هستم، امیدوارم همه به نتیجه دلخواهشون برسن
2810