2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680079 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم تمام داروخونه های شهر قرص هیر-ویت نداشتن متاسفانه.مامان باران وبرفین گفته از محلول وقرصش استفاده کرده. توضیحاته قرص رو تو نت سرچ کردم خوندم.مزیتش نصب به ریجن این هستش ک واسه ریزش مویی ک علتش اضطراب و استرس هستش خوبه یعنی یه جورایی ضد سوداس
پری جان مامان باران و برفین گفته قرص هایروویت و محلول دکتر. کسی بهش دسترسی داره ازش دقیقا قرص و محلول که دکتر داده ر ازش بپرسه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
من هیر ویت از داروخانه خورشیدیان میدان گلها بالای فاطمی گرفتم بسته ای 30 تومن حدودا دکتر برام نوشت . یعنی کسی اینجا کمک نکرد منم مجبور شدم رفتم دکتر وگرنه بدنبال راههای گیلاهی و طبیعی بودم .
کجا نشان قدم ناتمام خواهد ماند !
عقاب جان دکتر گفت هیرویت بخوری؟ منم بسته 30 تاشو 52 تومن قیمت کردم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سارا جون حتما عقاب خیلی وقت پیش این قرصو خریده الان مطمئنم30تومن نیس. بعدشم این قرص کنار تونیک و روغن مو خیلی خوب جواب میده.نباید فقط به داروهای گیاهی تکیه کرد. حدود3تا4ماه هم باید مصرف بشه. ساحل جان فک کنم محلول هیروویت باشه ها ک مامان باران گفته
ساحل جان استفاده از ضد ریزش موی تی2 سریتا رو یه متخصص پوست ومو تواینترنت بهم معرفی کرد.گفت بهرکی معرفی کرده طرف راضی بوده. دوماه ازاین استفاده میکنم. بعدش میخام از لوسیون بتامتازون استفاده کنم.و تواین مدت قرص هیرویت رو میخورم با دفع سریع سودا من سودام حاد هستش 14ساله سودای حاد دارممممممممممممممم. ساحل جون این سایتی ک آدرسشو میذارم ببین لطفا http://khoshbakhty-khoshbakhty.blogsky.com/1388/06/07/post-61/
سلام سارا جون و پری جون من تازه این هفته رفتم دکتر و این قرص هیر ویت و زینک بهم داد ببخشید منظورم 30 تایی بود نوشتم 30 تومن ! دو تا جعبه هیر ویت با یک قوطی زینک شد 126 هزار تومن
کجا نشان قدم ناتمام خواهد ماند !
پری جان دو ماهه استفاده کردی چطور بوده؟ رویش داشتی؟ بچه ها مامان من 4 سالی میشه جلو موهاش خالی شد رفت یه دکتر عمومی بهش هایروویت و سریتا داد سریتاش نه تی 1 و نه تی دو یه محلول شیشه یی که اصلا مرتبم نمیزنه شاید 4 روز یکبار الان سه ماهه موهاش پر شده
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
دوستان سلام، من یه سوال دارم در ابتدا که درمان رو شروع کردم، ریزش موهام خیییییییییلی کم شده بود، ولی رویش هم نداشتم، اما دوباره ریزش موهام زیادتر شده!! نمیدونم اثرات چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا هم رویش ندارم. کامرون جون، دوستان با تجربه تر لطفا کمک کنید.
سلام ساحل عزیزم و عقاب جون راستش من تازه تی2 سریتا رو گرفتم وهر شب دارم به موهام میزنم الان 10روز گذشته و تازه رو موهام اثر کرده دیشب متوجه کم شدن ریزشش شدم. اون لینک که واسه ساحل جون گذاشته بودم درمورد بتامتازون بود. طرف گفته بود تضمینی کف دست هم مو درمیاره. بخاطرهمین گفتم شماهم ببینید. من فعلا میخام 2ماه سریتا استفاده کنم. بعداز اون واسه اینکه موهام بهش عادت نکنه میخام لوسیون بتامتازون بخرم. راستش این تی2 سریتا محصول جدید شرکت سریتا هستش که از تی1بهتره من با متخصص پوست ومو که تو نت صحبت کردم.بهش گفتم بهترین جایگیزین ماینوکسیدیل چیه؟ گف تی2 سریتا گفتم یعنی واقعا به اندازه اون قوی هستش؟ گف معلومه این تونیک گیاهی هستش هیچ ضرری هم نداره. بعدش درمورد ایوروشه ازش پرسیدم گف یه محصول تجاریه فقط . یه تاجر اونو وارد کشور کرده وباقیمت زیاد به مردم بیچاره میفروشه که البته تقلبیشم هس. پرسیدم پزشکا اونو قبول دارن گف نه بعدشم میخاستم بیشتر سوال بپرسم بیشرف رفت
2810