2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680165 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگی ها شوره میزنه! شاید 2 3 ماهه! من از شامپو (Phyto) فیتو استفاده میکردم، ضد ریزش و تقویت کننده. قبلا عالی بود واسه موهام ولی از یه جایی به بعد هی موهامو تمیز نمیکرد. الان 3 4 باری هست که از شامپوس شون استفاده کردم، راضی بودم و حدود 2 روز موهام تمیز میموند ولی روز سوم دوباره نیاز به شامپو زدن داره
برای رفع شوره از شامپوی قوی و یا ضد شوره استفاده نکن از ماسک گیاه روناس استفاده کن رنگش قرمز هست موها رو رنگ نمیکنه ماسکهای آلوورا و عسل هم خیلی خوبه همه ماسکها روغنها باعث بهبود پوست سر میشند روغن املامرحبا هم خوبه
روغن هسته انگور چطور؟ اون از چه مارکی استفاده میکنی؟ این دو تا مارکی که گفتی الان خیلی کمه! بیشتر ثامن من دیدم، اون چه جوریه؟؟ اونایی که عطاریا خودشون درست میکنن، دست سازا چه طورن؟
کامبوچا تخمیر چای هست به وسیله چند نوع چارق یک به شکل یه توده روی چای تشکیل میشه اگه از چای سبز استفاده کنی تاثیرش بیشتر میشه و ضد سرطانم هست و بیشتر ویتامینهای بدن رو تامین میکنه و مثل کفیر نیست که با سرماخوردگی نتونی استفاده کنی یعنی اگه سرما هم خوردی موقع استفاده زودتر خوب میشی حتما توی ظرف شیشه ای نگهداری بشه و یا نوشیده بشه به صورت سرد همون چای سرد هست
روغن هسته انگور چطور؟ اون از چه مارکی استفاده میکنی؟ این دو تا مارکی که گفتی الان خیلی کمه! بیشتر ثامن من دیدم، اون چه جوریه؟؟ اونایی که عطاریا خودشون درست میکنن، دست سازا چه طورن؟
2810