2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680372 بازدید | 28507 پست
من از خرداد امسال درمانو شروع کردم آهن و دی پایین بود چند ماه خوردم الانم هماتینیک میخورم.رازیانه و بومادران برای تخمدانم تا چهل روز باید بخورم. من موهای کوچیکی روی سرم هست. انشالا بلند شن و تعدادشون بیشتر شه
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سودا جان نا امیدم کرد نه چیز خاصی بهم نداد که بخواد تاثیر عکس بذاره من 1 سالو یک ماهه این درمانو شروع کردم برنامه خاصی نداشتم ولی از این ماسکا استفاده کردم(به ترتیب از اونی که بیشتر زدم تا کمترینش): سیر و پیاز ماسک خردل حنا و مخلفات روغن ترکیبی و معجون شنبلیله پودر نخود خامو زرده شنبلیله
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
عزیزم من یه روز درمیون ماسکارو میذاشتم اوایلم که هر روز فقط ننوشته بودم برناممو وگرنه مرتب استفاده می کردم ازشون نمی دونم عزیزم ولی یکم تار موهام کلفت شده بود من سیر و پیاز و دوست داشتم و حنارو فکر می کردم اینا بهم میسازن ولی واقعا دیگه این ماسکا و بوشون حالمو بهم میزد
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...