2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680083 بازدید | 28507 پست
دوست جوونا کسی نمیدونه چرا موها گره میخورن؟؟ من بعضی وقتا چک می کنم ساقه های موهامو میبینم گره خورده .انگار یکی گره زده خخخخ دلیلش چی میتونه باشه؟
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من تجربه درآوردن مو با نخود و زرده تخم مرغ و ماسک حنا رو دارم ولی خیلی مواظب باشید که نخود به سرتون نچسبه.برای من چسبیده بود بعد خیلی اذیت شدم.و همه اون موها ریخت و من از شدت ناراحتی اون روش درمان رو رها کردم. البته من یه آمپول دکتر بهم معرفی کرده بود که اونم بعد از حموم می زدم لینکشو میذارم اگر کسی تجربه ای در موردش داره بیاد اینجا بگه. برای من اون موقع خیلی خوب بود ولی راستشو بخواید نمی خوام بی گدار به آب بزنم و دوس دارم مطمئن شم اگه خوبه دوباره استفاده کنم http://www.yunsey.com/en/vigorance/tratamientoAnticaida.php
نیکا جان، اگه قراره نخود باعث رویش مو بشه خوب باید به پوست برسه. در این صورت که مو در نمیاد. من امروز میخوام ماسک نخود همراه با زرده و روغن زیتون بزارم. چی کار کنم الن به نظرت؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
سلام من کندوش رو آسیاب کردم دو قاشق چایخوری رو با چند قاشق غذا خوری روغن زیتون سبز بودار ریختم و یک ساعت رو آب جوش بود الان چیکار کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
نیکا اگه موهات رو کامل خشک کنی اون نخودها هم خشک میشن، بعدش با یک برس آروم موهات رو طوری شونه بزن که دندونهای برس به پوست سرت هم بخوره، این طوری تمیز میشن.
ساحل جان شرمنده من تا حالا کندش امتحان نکردم. یعنی اصلا گیرش نیاوردم. اگه همه مراحل رو انجام دادی خوب بزن به موهات
r
30 ,سپتامبر 2013 در 9:24 ق.ظ
سلام بر حکیم تهرانی گرامی.ایام به کام…

دیدگاه شما درباره مخلوط (کندش) و (روغن زرده تخم مرغ) که کاربرد این معجون روی سر رشد موی تازه و نو رو در پی داره چیه؟اگر می پزیرید درستی این سخن رو که بنده رو هم در روش ساختن و بکار بردن این معجون راهنمایی کنید…
سپاسگزار و چشم براه پاسخ شما هستم…(یا علی از تو مدد…)

پاسخ دادن

حکیم تهرانی
1 ,اکتبر 2013 در 6:57 ب.ظ
مناسبه و البته به صورتی که کندوش را پودر کرده و با زرده تخم مرغ مخلوط و روی سر قرار دهید و پس از گذشت سه ساعت سر را بشویید. در ضمن مواردی را تحت عنوان بهترین ها برای تقویت،رشد و پرپشت شدن مو منتشر کردیم که بد نیست مطالعه ای داشته باشید.
سلام به همه دوستان گل ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار بقیه میذارید من چند وقت پیش عضو شدم خواستم بگم من موهام خیلی میریزه . حنی و مورد و سدر و زرده تخم مرغو گذاشتم بدتر شدم. مخلوط آب برنج و زرده هم گذاشتم باز بدتر شد نمیدونم چرا آخه!!!!!!!! ولی امروز سه قاشق جفت و دم کردم بعد صافش کردم بعد یک سوم مقدار جفت حنا ریختم و یک قاشق روغن زیتون اضافه کردم.یه ربع گذاشتم موند و بعد نیم ساعت رو سرم گذاشتم.موقع شستن ریزشش خیلی کمتر شد و موقع شونه کردن کمی کمتر شد. خواستم بپرسم آدم با پوست حساس باید چی کار کنه؟! طبع من سرده ولی موهام دو روز یه بار چرب میشه موهام چه جوری ه یعنی چربه یا مهمولی؟! میشه منو راهننایی کنید؟! ممنون میشم
سلاممم سلاممممم مرمر جون ج دادم معذرت گلم نبودممم ساحل خوب باید ماساژ بدی به موهات منم کندش و روغن زیتون درست کردم اما هنو نزدمممم در مورد آلوئه ورا = من طبعم سرده با سیر قاطی میکنم میتونیمم کلا خودشوو بزنی رو موهات بدون هیچی
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
Mazi جوون موهات اگه چربیش اینجوریه دو روز یبار فک کنم معمولی باشه حنا اگه زدی یکم روغن زیتون بریز داخلش یا میتونی حنا + جفت بزنی من خودم طبعم سرده ولی جفت عالیه
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
2810