2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680076 بازدید | 28507 پست
دقیقا منم برای روغن زیتون دو دلممم یکی که وارده یا خود کامرون جون بگه از این روغن زیتون مالشی بخریم که عطاریا دارن یا خوراکیا
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن زیتون طبیعی که خیلی بو داره و سبز تیره هست خوراکی اونها بهترند قبلا گفته بودم اگه روغن طبیعی زیتون رو با تصفیه شده اون مثلا مارک اتکا مخلوط کنید بعد از مدتی کوتاه روغن طبیعی بالای روغن تصفیه می ایستد مواد غذایی طبیعی اورگانیک هستند و به راحتی جذب بدن میشوند
روغن زیتون رو خیلیها برای پر مو شدن استفاده میکنن... برای ترکیب سیر وروغن زیتون بهتره اول روغن زیتون رو یه مقدار داغ کنید ، چند حبه سیر توش بریزین ...بطری حاوی این ترکیب رو در یه پلاستیک سیاه قرار بدین و به مدت یه هفته بزارین جلوی افتاب وهر روزی یه بار تکونش بدین ...بعد از یه هفته میتونید استفاده کنید ، بعضیام میگن باید یه ماه بشه تا استفاده کرد ولی من از چند جا خوندم که بعد از یه هفته هم میشه وخودمم همین کار رو کردم ...میتونید روغن رو از صافی رد کنید چون اثر سیر بعد از یه هفته در روغنش هم میره ...ولی خب به هرحال میشه سیر ته نشینش هم بمونه ... برای بوی سیر هم خب از یه شامپویی که عطر خیلی خوبی داره استفاده کنید ...من از شامپوی چای سبز وانجیر اکتیو یا شامپو ضد ریزش سریتا مخصوص موهای چرب که استفاده میکنم بعد از حموم بوی سیر چندان روی سرم نمی مونه ! حالا از دو سه باری که سرم رو در حموم میشورم سعی میکنم دو بارش با صابون گیاهی باشه ویه بارش با شامپو ...اگه همش شامپو بزنم که بوی سیر کاملا میره ...
روغن زیتون اصلی که بووو داره اصلا اینجا نیس فقط مارک اتکا و مالشی عطاریا دارن خوب حالا چیکار کنم من مارک اتکا دارم خوراکیه هم سبزه هم بو داره روغن بکر اتکا چیکار کنم اینو بزنم یا مالشی عطاری بگرم که شیشه باریکه
سلام یاسی جون ممنونم از جواباتون چند تا سوال پیش اوند برام گل رو بریزم تو آب سرد ، شب تا صبح بمونه فرداش با سدر قاطی کنم بعد 4 ساعت بزارم رو موهام ؟؟؟درست متوجه شدم؟ میشه نسبتشون رو بهم بگین؟از هرکدوم چقد بریزم؟موهای من تا خط سینه هامه خخخ (آدرسو داشتین؟ ) آیا برای موهای چرب خوبه؟ دوست جوونا پیشنهاد میدم روغن زیتونی که برای مو میخواین استفاده کنین رو برین از مغازه هایی که ترشیجات و سبزیجات میفروشن بخرین ، زیتوناشون باز و محلی هستن من تازه خریدم خیلی پر رنگه و بوی زیتون رو کاملا حس می کنی این روغنا کاملا طبیعی هستن و اصلا افزودنی ندارن
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
سلام الان توسایت تبیان یه حاج آقای راجب ریزش موی زنانه حرف میزد میگفتنکه روغن کندوش برا ریزش ودراومدن مو خیلی مفید طرزتهیه: یه قاشق پودر کندوش تونیم کیلو روغن زیتون بریزین بزارین رواجاق نیم ساعت با شعله کم حرارت ببینه بعدش میتونید استفاده کنید کندوش یه کم گرونه من فروردین پرسیدم دوتا دونه کوچیکش 6000تومن بود
سلام سلامم بانوی خوش اقبال جون اره من شب گذاشتم تو اب بستگی به مقدار موهات داره البته لابه لای موهات رو ریشه میزنی دیگه بقیشم رو سرت میزنی سدر هم نصف ق غذاخوری برای انواع مو مخصوصا چرب خوبه من دیروز زدم موقعی هم که میشوریش انگار صابونه یجوریه از این مدل روغن زیتونا اینجا نیس من کازرونم فقط زیتون خام میفروشن با خود پرورده یا جور دیگه روغنشو اینجوری نداشتن اینجا پیاز قرمز فراوون روغن زیتون کمیاب --------------------------- زینب جوون منم شنیدم قبلنم گذاشته بودم اینجااااااا ---------------- خوب حالا برا روغن زیتون چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ مالشی عطاری یا همین خوراکی اتکا که زده روغن زیتون بکر بو هم میده
بچه ها تو ماسک سیر و پیاز نسبت ها چه طوری اند؟به ازای یه دونه پیاز متوسط چند پر سیر استفاده میشه؟
بهترین راه تغییر عادات، تمرکز با تمام انرژی بر روی عادت جدید است.
پس:من متکی به نفس و پر غرورم.
ارغوان بانو کامرون جون گفت یه پیاز بزرگ و 1 حبه سیر ولی خودم یه پیاز بزرگ و 3 حبه یر رنده میکنم بعد تفالشو میریزم تو گاز فشار میدم ابشو میزنم سرم
امروز موقع آب کش کردن برنج ، آبش رو نگه داشتم. ریختم توی یه لگن سرم رو بردم توش. هر چی باشه آب برنجه و مثل سبوسش خاصیت داره. الن سرم بوی پلو میده!!!! میگن یارو سرش بوی قورمه سبزی میده، ن الان حکایت منه !!
هفته پیش دو بسته چلتوک خریدم. ریشه مو رو تقویت میکنه. فقط طرز استفاده ا ش رو نمیدونم. چه طوری استفاده کنم؟
2810