2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680271 بازدید | 28507 پست
یاسی جون ساحل جون شما چند وقته که درمان رو شروع کردید؟ شاید اون دون دونها مو باشه شاید نوک ساقه مو از پوست سر داره میاد بیرون اولش سیاه باشه ولی ما قبلا دقت نکردیم!
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی حدود 3.5 ماه. خوب موی جدید هم توی این مدت درآوردی؟ می خواستم بدونم بعد از چند ماه باید منتظر رویش موی جدید بود؟
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
والا نمیتونم بگم موهام درومده. اما ریزشم کنترل شده خیلی خوب. معمولا باید حداقل 6 ماه یه درمان رو ادامه داد تا نتایج اولیه خودشو نشون بده.
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
من حدود 2 ماه نیم میشه شروع کردم بچه ها یه پیج تو اینستگرام دیدم گفتم شاید بعضیا بخوان ولی من نمیدونم خوبه بدهه نگین من گفتممممم عکسشو میزارم به شمارش زنگ بزنید هر کی میخواد سوال بپرسه آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
یاسی من باید از همین روش نتیجه بگیرم. من بعد از سه روز رفتم حموم چنتا تا موی خوشگل ریخت باهاشون خداحافظی کردم بوسشون کردم گفتم جای شما 600 مو درمیاد.
مرسی لیموجان .الان واسم ریجن و ایوروشه دارن از تهران میخرن. لیمو جان من الان ریزشم 3 روز یکبار میرم حموم در حد 60تا بحد حموم و اگه روغن بزنم حدود 10 یا 2 تا در حموم.شما از خیلی وقت تو این سایت بودی بنظرت من کی رویش پیدا میکنم؟ من تیروییدم کنترل شدست و هورموناش تنظیم.آهنم سه ماه پیش 17 بود که دارم 3 ماههه هماتینیک میخورم . ویتامین دی طبق نظر دکتر 1 دونه در هفته. پس کی رویش میکنه موهام؟؟؟؟ شم اچطور بودی؟ در چه حدی؟ الان چطوری؟ علت ریزشت ؟ درمانت؟ نتیجه گرفتی؟