2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست
شادونه مامان آرشیدا مرسی عزیزممم . ببین هر مو یه جوریه نباید برنامه یکی دیگه رو برای خودت استفاده کنی شاید بهت نسازه من چون ریزشم زیاد بود روغن مستقیم نزدم توماسک مو ریختمم چون تو تاپیکای اولی خونده بودم اگه ریزش داری اول ماسک حنا و .. باید بزنیم. مثلا خواهرت روغن به موهاش ساخته کم شده من نزدم چون ترسیدم هر کسی یجوره میگم ---------------------------------- ساحل جون ژل رو میتونی خالی بزنی یا سیر توش اضافه کنی یا حتی زده تخم مرغ حساسیت خاصی نداره اگه سوزش شدید داشت بشورش ============================= کتایون جان به نظرم الان که تو درمان هستی مو مصنوعی بزار راحت بده ارایشگر واست همچی درستش کنه ---------------------------- نیکا جان زیاد فک نکنم بمونه چون خراب میشه من که شب تا شب درست میکنم -------------------------------- مارال123 جان اصلا نه تل بزن نه کش مو که موهات کشیده بشه نگران نباش اب پیازو بزن با سیر هفته ای 2 تا 3 بار 20 دقیقه به مدت 4 هفته موهات در میادش موهای سست ریخته اشکال نداره در میاد ===================================
اگه به مد و فشن و آرایشگری علاقه داری به تک رژ سر بزن http://www.tak-roj.ir
بچه ها من برنامه هفتگی بچه های قبلی رو که گذاشتمم واسه این بود چجوری تنظیم کنید نرید مثل همون بزنیدااا شاید نسازه چند روزیه پوست سرم یجوریه مثل زمانی که میخاره ولی خیلی کمم با اینکه تمیزه خخ یکی از بچه های قبلی به اسم خانوم مارپل گفته بود وقتی موهاش میخواسته در بیاد انگار مورچه زیر پوست سرش راه میرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به شما خانم های عزیز من موهام بصورت منتشر میریزه سوالم اینه که چرا با اینکه قبلا لخت و صاف بود الان مواج و مثل موهای هورمونی مردان شده؟؟؟تورو خدا جواب بدین؟
خدایا نی نی هامو به خودت سپردم..
یاسی جون عزیزم ممنون از راهنمائیت عزیزم آخه خواهرم برنامه دیگه ای نداره و بلد هم نیست نمی دونه چی به سرش بزنه که مو دربیاره به همین خاطر من برنامه بچه ها رو بهش دادم. الان برنامه اش این هستش (یک هفته است شروع کرده). لطفا ببین این برنامه خوبه برای رویش موهاش؟ چون الان ریزشش به نظرم طبیعیه جمعه: ماسک حنا و تخم مرغ خونگی شنبه: روغن ترکیبی یکشنبه: ماسک پیاز و سیر دوشنبه: خرگوشک یا رزماری سه شنبه: اسپری چای سبز چهارشنبه: روغن ترکیبی پنج شنبه: ماسک پیاز و سیر البته هر شب بعد از همه این کارها موهاش که نمناکه یه محلول خارجی که توش روغن جوجوبا و چند روغن دیگه داره استفاده میکنه که دکتر از قبل بهش داده بوده و استفاده نکرده (مناسفانه اسمش یادم رفته)
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
فدات خانومی . اره عزیزم خوبه اگه الان اینارو میزنه میگی ریزشش کم شده ایشالله موهاش در میادش فقط زمان ماسک موهارم که تو صفحه اول گفته مثلا حنا 4 ساعت روغنا اگه ریزش نداره 4 5 ساعت اگه داره 1 تا 2 ساعت یا پیاز 20 دقیقه تا 1 ساعت تو تاپیک های قبلی یکی از بچه ها گفته بودد موهاتونو کیسه پلاستیکی نکشید چون منافذ باز میشه خوب نیس من خودم ماسک حنا عصر میزنم قبل خواب میشورمش هر هفته تنوع بده به برنامش جاهاشونو عوض کنه من این هفته کلا چیزای دیگه گذاشتمم حالا بعد میزارم برناممو الان حس نوشتن ندارم خرگوشک و رزماری روغنه یا جوشونده میزنه ؟ چون میخوام بگیرم بزنم
خدا نکنه عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی باز هم ممنون از راهنمائیت. ساعت ها رو رعایت میکنه ولی کلاه پلاستیکی میزاره چون کلاه پلاستیکی نداشته باشی توی 4-5 ساعت همش میزیزه! منتظر برنامه و نی نی موهای جدیدت هستیم یاسی جون هر دوتاش رو از عطاری خریده رزماری ظاهرا اسانسه ولی خرگوشک یه شیشه ای کوزه ‌ای شکله با محلول قهوه ای رنگ. دیگه نمیدونه که اصله یا نه چون همه روغن هاش هم مارک ثامنه از همون عطاری گرفته
آرشیدای عزیزم.کمترین آرزویم این است که با چشمان مهربانت هرگز نامهربانی های روزگار را نبینی
من 24 سالمه موهام مشت مشت میریزه منی که موهام از پرپشتی زبانزده خاص و عام بود الان شده یه دم موش :(( دارم دیووونه میشم
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !
شادونه مامان آرشید مرسی جیگر ایشالله نی نی موهاا میاد یکم ناز میکنن لامصبا غزل بانو جون اول باید امیدت به خدا باشه رو روش شیمیایی رو فراموش کنی و انرژی مثبت داشته باشی وو ازمایش کم خونی . تیروئید و ویتامین دی بدی تا علت ریزش موهام معلوم شه و از همه مهم تر صفحه اول رو بخون خیلی چیزا دستت میاد و خیلی امیدوار میشی عزیزم پس شد : اول ازمایش روغن درمانی. موهاتونو نباید تو حموم و خیس شونه کنی موهاتونو نبایدایستاده شونه بزنین. حتما ازمایش ویتامین دی رو باید بدین. چای سبزم هفته ای 2 ای 3 بار بخورید. چون جلوی ریزش ارثی رو م گیره. این لینکو ببین حتما یکی از بچه هاس تو 4 ماه موهاش اوکی شده http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=473365&postID=18150324
غزل جان نگران نباش عزیزم خواهر من هم یه خرمن مو داشت که هر کس میدید لذت می برد الان 10 ساله ریزش مو گرفته و واقعا موهاش شده یه دم موش ولی یک هفته است شروع کرده و خیلی هم به خودش انرژی مثبت میده شما هم شروع کن جوونی تا 30 سالگی بدن املاح و ویتامین ها رو بهتر جذب می کنه دستوری رو که استفاده می کنه گذاشتم اگر دوست داشتی می تونی شبیه اون یا ترکیبی از اون و دانش دوستای دیگه رو استفاده کنی. انشالله موهای زیبات زودتر رویش مجدد داشته باشه
شادونه جونم میشه خواهش کنم دستورشو یه بار دیگه هم بزاری عزیزم؟ ممنوووون مهربون ینی میشه دوباره موهام پرپشت بشه ؟ 24 سالمه
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !
ویتامین دی کمه و کم خونی ریزش میاره برو دکتر برات اهن و زینک و دی بنویسه سرخود نخوریاااا رسوب میکنه خدایی نکرده خوب نیس ولی حتما صفحه اول رو بخون یکم زیاده ولی اش داره بخدا
2810