2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680265 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشا... پگاه جون ایشا... موهات بهترم میشه پگاه منم موهام خیلی چربه سردی هم بهم غالب شده چیکار کنم ؟
یه قدرت وجود داره فرای قدرت بخار ، فرای قدرت الکتریسیته و اتم ، و آن قدرت اراده است.
سلام دلارام جونم خوبی؟؟؟ من ک میخوام بدنمو پاکسازی کنم با طب اسلامی.البته بعد ماه رمضون من که از دمای بالا سرم موهام داغون شدن وگنه هیچ علتی نداشته جدیدا ک از گرما اتفاقات عجیبی واسم میوفته.پوستم زود میسوزه و تیره میشه.جوش و گرمی میزنم زیاد...همیشه قرمز قرمزم.گر میگیرم یهو..سرگیجه.تاری دید و....همهشونم علتشون گرمای بدنمه
واااااااااااا پگاه موهات به این خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی میگی تو؟ من از خودم ناامید شدم خوش به حالت دختر من از آذر 92 شروع کردم مرتب مرتب هرهفته هم سیر زدم هم ماسک حنا هم روغنا یعنی تو عمرم انقد تو کاری مرتب نبودم ولی موهام هیچ فرقی نکرده هیچ فرقی چرااااااااااااااااااااااا؟؟ چهار ماهه یه چیزای ریزی حس میکنم که شاید موریزه باشه ولی 4ماهه همونجوری موندن و بلند نشدن و موهای جلوی سرم همچنان کمه و سرم برق میزنه ، من دیگه ناامید شدم چقد تلاش کنم؟ 8ماه کمه؟؟؟؟؟
پگاه جون ماشاااااااااااالا. دختر اگه موهای من اینجورب بود که اصلا بفکرشم نبودم. شما از اولشم اینجوری بودی/ تو رو خدااااااااااا دوستان شما همتون اینجوریید؟ پگاه تو حجاب کامل با این مو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من میگم پوست سرم پیداست مسلمونااااااااااااااااااااااااااااااا ب دادم برسید
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
سلام تو عکس اینجورن....شاید باورتون نشه ولی بخدا تو این یک هفته اینجور شدن با اون روغنی ک گفتم خودم درست کردم.حس میکنم روغنای قدیمی خیلی بهتر از زمان اولشون شدن. الان حجابم عادیه.بعذ من از اول اینجور نبودم.دوستان میدونن
مارال تو الان وضعیت قبل منو داری فکر کردم مو در نیوردم و بقیه مث من نیستن و من مشکل دارم تازه فهمیدم ک همونا بلند شدن ک موهام پر نشون میدن.ما مو چربا اینطوریم دیگه منم موهام چرب شن میشن ی ذره. بعد سرکه سیب با رقیق کن بزن ب سرت یا میخوای بری بیرون مث من جوش شیرین بزن بعد شونه کن چرب سر رو میگیره و موهاتو دوبل میکنه.من واسه عروسیا و جشنا اینکارو میکنم
پگاه من هزار تا دکتر رفتم آنالیز مو تهران. آز هورمونی کامل . سونوگرافی و......... چند سال بخاطر جوشام قرص ضد بارداری خوردم که دقیقا از اونموقع موهام کم شد. الان 3 الن 3 سال بیشتر قطع کردم هی موهام کمتر شد آز دادم هیچ مشکلی نیست فقط پروژسترونم بالا بود که دکتر عمومی و متخصصص غدد گفتن مشکلی نی. فریتین 17 ویتامین دی 17 دارم همتتینیک و ویتامین ی میخورم. دکتر واسه موهام اسپیرو نولاکتون داد که روزی 2 تا 25 میخوردم دار م کمش میکنم الن نصفی صبح نصفی غروب. دکتر غدد گفت فیناستراید بخور که ترسیدم. الان مکمل میخورم. یه دکتر گفت ارثیه. یکی گفت کمبود املاح . درد دلم زیاد.بدادم برسید. گناه دارم. دو تا کیست کوچیک داشتم یکیش رفع شد یکیش کوچیک شد هر شب روغن کنجد تخمدانهامومیزنم. یمدت دمکرده نعنا خوردم میخوام سونو بدم بینم تشریف برده اون کیستم. طبعمو نمیدونم فکر کنم سرد و ترم. پوستم روشن موهام خرمایی. دلم غارو غور زیاد میکنه. تحمل گرما ندارم و سرما. پر اشتها. یکم یوبوست دارم. پوست و موهام چرب. میتونی کمکم کنی؟؟؟ اگه موهات از اول این بوده من چی بگم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
آقا احسان هیچی بهتر از چیز ترش و اسیدی چربی رو نمیبره من اینو بارها امتحان کردم اما واسه چاقی لقمه های بزرگ بردارید و غذاهاتونو ساندویچی بخورید من ب شخصه نمونه ش جلومه ک اینطور چاق شده ولی مراقب باشید بعد هر روز برج و نون میخورد و صبحونه هم ک کامل کامل.لاغرترین فرد خونه مون الان داره رژیم میگیره البته اینو بدونید ک استایل هر کسی مطابق با مزاجشه و ممکنه با چاق شدن ی سری رفتارات یا تغییر ذائقه و... داشته باشید