|
مشاهده متن کامل بحث +
1680441 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها روغن نیلام پلاس رو پرسیده بودین چند صفحه قبل,پگاه جون بود و ایلین جون خیلى خوبه من همدانم و از همدان خریدم .گفته بودین اهوازم داره من همدان تو فروردین 66000 تومن خریدم هرکیم شماره اقاهرو خواست بهم بگه تا بهش بدم
" در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم ، چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد در حالی که غصه ی کودکانه ای بیش نبود ، دریافتم کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نه نمیشود ، به همین سادگی..... کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم... "
" در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم ، چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد در حالی که غصه ی کودکانه ای بیش نبود ، دریافتم کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نه نمیشود ، به همین سادگی..... کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم... "
سلام نازنین جون اینترنتم قطع شد! این نیلام پلاس حجمش چقدره مگه گرونه چقدر.ساخت کجاست? من اینقدر پول دادم به لوسین های خارجی و نتیجه نگرفتم که دیگه زورم میاد