2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680162 بازدید | 28507 پست
ساحل خود سیاهدانه روغن داره اگه میخای اصل باشه تو اینترنت بزن فروش روغن گیاهی به روش cold press با دستگاه روغنشو میگیرن دیگه نیاز نیست روغن زیتون قاطیش کنی 100 درصد روغن خود سیاه دونه هست فقط به یه جای مطمئن بده روغنشو واست بگیرن
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما اگه غرب تهران هستید میتونم شماره آقایی که این کارو انجام میده بدم.من پارسال 2 کیلو ساه دونه خریدم واسم روغن گرفت به اندازه 3/4 آب معدنی کوچیک شد
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
ساحل شماره آقایی که ازین دستگاه داره 09125112006 واسه شرکت بازرگانی ناوران کار میکرد بنام آقای بخشی.بیشتر روغن کنجدو میگیرن.بهش بگو ببین واست میگیره یا نه ولی خالصیش مطمئن باش خودم کلی دنبال روغن سیاه دونه خالص بودم تا اینو پیدا کردم
2810