2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680177 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم خیلی ریزش مو داشتم رفتم دکتر شاهی . استان یزد خدا خیرش بده خیلی خوب شدم . بهم چند تا قرص خارجی د اد . آنا کپس و ویتامین آ و زینک البته دو نوع هست یه نوع زرد و یه نوع هم قرمز البته یه شامپو هم داد خیلی موهام خوب شده
هر زمانى کسى گفت تو را دوست دارد به دنبال دلیلش بگرد بعد او را دوست بدار
طرز تهیه روغن سیاه دانه.( دکتر تورج زرگر( طرز تهیه روغن سیاه دانه : یک استکان روغن زیتون و 2 قاشق غذاخوری پودر سیاه دانه را با هم مخلوط کنید و سه روز کنار بگذارید . بعد از این مدت آن را هم بزنید. از صافی عبور دهید و مصرف کنید.
سلام به همه دوستای گل من هرروز اینجا میام و مطالب و میخونم بعضی هاشم اجرا میکنم ولی برای من به توصیه یکی از دوستای همسرم که تو طب سنتی سررشته داره سبوس برنج فوق العاده بود یعنی هم ریزشم کم شد هم ریشه موهام تقویت شد البته بعد از یه هفته مصرف مداوم خودشو نشون داد امیدوارم شما هم بتونید نتیجه بگیرید مطمئن هستم میگیرید
sadat خوبی؟ چطور استفاده کردی؟ منم خریدم اما فرق چلتوک و سبوس چیه انگار پوست گندم رو آسیاب کرده داده من. همینه؟ چجوری استفاده کنم؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
بها جان عطاری گفت سیاهدانه رو یک شب تا صبخ خیس کن بعد بجوشونش تا آبش نصف شه بعد از صافی ردش کن بعد با روغن زیتون حرارت بده تا آبش تبخیر و روغنش بمونه. روغن زیتون خوب چیه؟
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
2810