2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680253 بازدید | 28507 پست
پگاه جان من همیشه کامنت های شما رو خوندم عزیزم . میشه بپرسم شما مشکل کم کاری تیرویید یا نامرتب بودن قاعدگی نداشتین عزیزم.و موهای شما موهای لختی هست و زود چرب میشه.چون من این مشکل ها رو دارم می خوام بدونم اگر اینجوریه برای شما از برنامه شما استفاده کنم.چون موهای من کم حجم و تارش نازک و لخت است.شما از روغن زیتون و سیر زیاد استفاده می کردین.من روغن سیاهدانه می زنم سر درد می گیرم.ممنون میشم منو راهنمایی کنی گلم.به امید روزی که همه مثل تو بیام بگیم موهامون در امده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهشا غصه برای موهاتون نخورین میدونم چی میگین ولی غصه خوردن باعث میشه استرس به پیاز مو وارد بشه و این همه وقتی که برای در اومدن موهاتون میکنین از بین میره من هم خودم جلوی موهام کمه یعنی وسط سرم معلومه اگر پوش ندم توی تهران زندگی میکنم ارثی هم بابام کچل بوده مامانم هم جلوی موهاش کمه ولی دوست دارم با این کارهایی که پگاه انجام داده و شیدا انجام داده موهای همه در بیاد یکم به خودتون انرژی مثبت بدین توی نوشته های شیدا دیدن که نوشته بود دکترا بهش گفتن ریزش موهات ارٍثیه اون تونسته درمان کنه موهاشو شما هم میتونین یکم مثبت باشین افسرده نشین تا درمان ها جواب بده
سلام دوستان شنیدم پیاز پرولاکتین رو بالا میبره میگم ماهایی که میزنیم به موهامون هم احتمال این هست که پرولاکتینمون بالا بره؟؟؟؟؟؟ آوا جون لطفا اگه پستمو خوندی جواب بده شما تو این زمینه تجربت بیشتره
قهر مال بچه هاس..آدم بزرگها دل میکنن!!
سلاممم دوستان خوبین؟ ستاره جون مزو رفتی فرقی نکرده؟؟ من قبلنا خیلیییی غصه موهامو میخوردم مال من از هورمون مردونس که میریزه خودمم میدونم بخاطر استرس زیادمه الان حتی تو نوشته هاتم حس میکنم که تو هم استرست خیلی زیاده عین قبلنای من..چون کاملا معلومه تموم فکر و ذهنت شده موهات. کسیکه موهاش بخاطر کمبود ویتامین یا شوک ناگهانی بریزه راحتتر درمان میشه اما ارثی و این هورمون مردانه یکم زمان میبره باید حوصله داشته باشی مال منم تقریبا 8 ساله که میریزه و الان کاملا جلو موهام ریخته.اما مث قبل دیه غصه نمیخورم چون واقعا میبینم بدتر میکنه استرسم که دشمن مو هستش.صبور باش دوستم :)
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
گلم اینجوری بیشتر اذیت میشی و موهاتم بیشتر میریزه الان ریزش موهات چن تا هستش در روز؟؟ کلا زیاد تمرکز کنی بدتر میشه میدونم سخته اما یکم بیخیال باش چون خودم این دوره ها رو گذروندم که میگم منم قبلنا مث تو بودم و خیلیم اذیت میشدم
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
سلام بچه ها من همیشه پست ها رو دنبال کردم منم مشکل کم مویی دارم سالهاست ..هفت هشت سال پیش چند تایی دکتر رفتم آزماییش هم داده بودم ولی تو آزمایشام همه چی نرمال بود برا همین فقط بهم قرص جلوگیری سیپروترن می دادند یه سه سالی هم خوردم خیلی رو حجم موهام فرقی نداشت. البته من ریزش مو خیلی کمه. .فقط حجم وسط سرم کمه نازک و کم پشته....تقریبا سه سال هم هست که بخاطر بارداری و بچه داری واسه موهام هیچ کاری نکردم ولی با خوندن پستای شما و بچه هایی که منیجه گرفتن دلگرم شدم و می خوام روشاتون رو استفاده کنم...برای شروع می رم آزمایشات رو می دم. فقط اگه یه دکتر خوب و دلسوز می شناسید بهم معرفی کنید ممنون می شم .....راستی من کم خونی از نوع مینور دارم همیشه هم فشار خونم پایین هست خودم همش فکر می کنم کم مویم بخاطر همین هست؟ برا همین قرصای آهن قوی هم نمی ت نم استفاده کنم. خیلی سرگیجه می گیرم... ممنون می شم راهنماییم کنید