2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680281 بازدید | 28507 پست
saallaaammm dustamm khubiin ?v ye ham dard behetum ezafe shod man 20 salame az 15 salegi muhaye jigarim kam shod ahamiat nadadam alan dg eftezahe hamishe kilips mizanam tu mehmunia nemitunam baz konam. Midunam hamatun darkam mikonid k vaghti ye dokhtari ba muhaye bazo boland mibinam.manam vaghean darketun mikonam o oomadam inja komakam konid.ghablana umadam ama chon konkur dashtam dg nayumadam un moghe yeki inja roghane hendie nilam pluss ro moarefi kard man kharidam khube.bade ye mah muhaye nazok darumad ama na ziad bazam khodaro shokr sefidie saram dg maloom nist.alan un roghano yeruz darmiun mizanam.

Muham nazoko halat dare engar ke mordassst! Kedere dar hamee.torokhoda komak konid man ravedhe sheydi juno khundam ama nemidunam chi khube vasam. Chikar konam muam zakhim she o azin mordegi darad? Badam por she.kheili ghose daram,,,,,�

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جونم خوش اومدی.منم ی ماه دیگه بیست ساله میشم.
عزیزم اگه حس میکنی موهات ریشه ش ضعیفه ی مدت ماسکهای حنا و ماسک خردل.حلیم شنبلیله و پیاز و سیر رو استفاده کن هر وقت اطمینان پیدا کردی موهات رو بهبود و ضخیم شدنن از روغنها استفاده کن.البته روغنها خطرناک نیستن ک بخوای بترسی ازشون،بعضیا باهاش ریزش دارن بعضیا هم ن،ولی طبق تجربه بهتره موهاتو تقویت کنی بعد ب فکر پر کردنشون با روغنها باشی.مطالب وبلاگی رو ک شیدا تو وبلاگ زده رو بخون و آزمایشات رو بده.آدرس سایت ص اول همین تاپیک هستش.اون روغنها ک گفتی چی هستن؟؟؟من نشنیدم از بچه ها؟؟؟
پرنیان‏ ‏بنظرم‏ ‏این‏ ‏مجله‏ ‏ک‏ ‏آیلین‏ ‏گذاشته‏ ‏خیلی‏ ‏خوبه.من‏ ‏طبق‏ ‏نوشته‏ ‏هاش‏ ‏تا‏ ‏الان‏ ‏ب‏ ‏این‏ ‏یافته‏ ‏ها‏ ‏رسیدم
تخم‏ ‏کدو‏ ‏خام‏ ‏میخرم‏ ‏و‏ ‏مث‏ ‏مارپل‏ ‏میخورم‏ ‏ینی‏ ‏ی‏ ‏مشت
بادام‏ ‏زمینی‏ ‏روزی‏ ‏14تا‏ ‏مث‏ ‏آدامس‏ ‏خوب‏ ‏میجومش
هفته‏ ‏ای‏ ‏هم‏ ‏دو‏ ‏تا‏ ‏سه‏ ‏لیوان‏ ‏کوچیک‏ ‏آب‏ ‏اسفناج
تا‏ ‏پیش‏ ‏برم‏ ‏ببینم‏ ‏ب‏ ‏چ‏ ‏اکتشافات‏ ‏جدیدی‏ ‏میرسم
فقط‏ ‏پرنیان‏ ‏موندم‏ ‏چطور‏ ‏آبشو‏ ‏بگیرم.مث‏ ‏شنبل‏ ‏یا‏ ‏بذارم‏ ‏ی‏ ‏ذره‏ ‏بپزه؟؟؟آخه‏ ‏من‏ ‏قبلا‏ ‏ی‏ ‏برگ‏ ‏اسفناجو‏ ‏میذاشتم‏ ‏تو‏ ‏قوری‏ ‏دم‏ ‏میکردم‏ ‏و‏ ‏میخردم‏ ‏تو‏ ‏ی‏ ‏سایتی‏ ‏خونده‏ ‏بودم.
مث شنبل باشه خوبه به نظرمم
چجوری میخوریش؟؟؟

دیشب عروسی دخترخالم بود
همه رفته بودن ارایشگاه
موهای منم کوتاه..کم پشتم هس
گفتم اینو الان چجوری درس کنم
حس میکردم همه دارن منو نیگا میکنن اونجا
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
مبارک‏شون ‏باشه‏ ‏عزیزم.
منم‏ ‏همیشه‏ ‏همین‏ ‏مشکلو‏ ‏دارم.هر‏ ‏ساعتی‏ ‏برم‏ ‏شلوغه‏ ‏من‏ ‏پیش‏ ‏غریبه‏ ‏نمیرم‏ ‏فقط‏ ‏پیش‏ ‏دو‏ ‏تا‏ ‏آرایشگاه‏ ‏ک‏ ‏دوست‏ ‏مامانمن.
مرسی گلم
من پیش هیشکی نمیرم
دیشب هی میگفتن چرا موهاتو کوتاه کردی؟؟
چرا اینقد کم شده؟؟اعصابم بهم ریخت دیگه
آخه قبلنا موهام هم بلند بود هم خیلی پرپشت
میرفتم ارایشگاه کلی غر میزد
الان اونقده کم شده قشنگ کف سرم معلومه
استرسمم که زیاده
بخاطر همین خوب نمیشم عسیسم
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]