2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیلین جون ...به نظر من که یک مشکل دیگه تو بدنمون هست داره اینجوری خودشو نشون میده ...شما چند سال ریزش گرفتید ؟؟
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
من 12 سال پیش اولین زایمانم و داشتم
اون موقع خیلی کم بود ریزش
بعد شش سال بعدش دومین زایمان
که دیگه ریزشم شدید شد
مرتب دکتر رفتم و داروهامو هیچوقت قطع نکردم
با وجود داروها موهام حجمش کم ترو کمتر شد
ولی دکتر میگفت اگر قطع کنی همینم از دست میره
تا اینکه تیرماه اینجارو پیدا کردم و داروهامو کم کم قطع کردم و روش گیاهی رو شروع کردم
ولی نتیجه خوبی نداشت برای من
اوضاع موهام واقعا وحشتناک شد
فردا میرم یه دکتر طب سنتی برای آخرین بار ..ببینم چی میگه
ببینم واسه هورمون هام چی باید بخورم
ایلین جونم ...یک دفعه نباید میذاشتی کنار ...
ستاره جون من همون قسمت موهام کلی ریخت بود با روغن ها در اومد ....اگه ریزش نداره روغن ها خیلی خوبن
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.
دوستان جوانه ی گندم مصرف کردید آیلین نسیم و ستاره؟؟ توصیه میکنم اولا مثبت باشید (شعار همیشگیه مارپل عزیز) دوما موهاتون رو خیلی کوتاه کنید سوما نشمرید چهارما جوانه گندم درست کنید بخورید سبوس برنجم خوبه دم کنید کمی رو تغذیه زوم کنید هورمونهارو فراموش کنید
ریتون جونم ..به خدا ما روحیه مون خیلی مثبت هست :))) ...وگرنه هیج استرسی بالاتر از ریزش مو برای ادم نیست...

بچه ها چه جوری همه ریزشا کم شده به غیر من ....نکنه راهمو اشتباه میرم ...من ۳ ماه روغن ها رو زدم ...الان یک ماه ماسک سیر و پیاز و شنبیلیه ....درسته ؟؟
الهام جونم ..دکتر بهتون چی گفته عزیزم؟؟؟ چند وقته شما ریزش دارید؟؟ برا من ۱ ساله ...
پس من و شما فقط ریزشمون کم نشده ....
2810