2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680142 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الناز
+2

1392/12/13 11:17 ق.ظ

feri5965
1392/12/7 3:55 ب.ظ

الناز جون میشه از ماسک نخود و زرده هم بگی؟چجوری لهش کنم؟چند ساعت تو آب بمونه خیس بخوره؟تو موهام گیر نمی کنه؟شستشوش سخته؟
نظرت چیه تو حموم با آب سرد بشورم موهامو یا نه؟
من موهام فوق العاده نازک و چربه ،میخوام ضخیم شه و ریزشش کم شه
چی برم مفیده؟راستش روغنا اصلا به من نمیسازه موهام بدتر ریزش پیدا میکنن
یه شامپو یا صابون خوب برای موهام معرفی می کنی؟(نظرت در مورد صابون مراغه یا شامپو تخم مرغی داروگر چیه؟)

نخود خام رو باید بکوبی عزیزم تا پودر بشه نیاز به خیس خوردن نیست همرا ه با یک زرده تخم مرغ دوساعت رو سرت بمونه
واقعا خاصیت داره
شستشوش سخته ولی میارزه باید یکی دودست قشنگ شامپو کنی

شامپو حجم دهنده فیتوم اکسترا ولوم ایوروشه رو بخر برای موهات
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
بهار من فقط واسه قسمت جلوی موهام دارم استفاده میکنم چون فوق العاده خالی شده تقریبا دوهفته میشه فکر کنم کمی زود باشه واسه نظر دادن چون تو بورشورش نوشته 6ماه روزانه باید استفاده بشه

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
الهام بشوره دیگه 3-4 ساعت بمونه بسه
سردردت برای گردش جریان خون تو پوست سرته
به فولیکولات خونرسانی مشه

الی چی به سرت داری میزنی..؟ تو بورشورش نوشته 6ماه روزانه باید استفاده بشه
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
سلام بچه ها
خوبین؟
میگما منم برم ازین تونیکایی که لیا جون یا الهام جون میگن بزنم؟
آخه میترسم قطع کنم مثل ماینوکسیدیل که میزدم بعد از قطعش سرمو ناسور کنه دور از جون
جلوی سرم و وقتی موهامو میدم بالا خیلی.....
هوممم
بازم خدایا شکرت
خودت کمکمون کن
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
من از وقتى که مو هام شروع کرد به ریختن پیشانیم پر جوش شد ازمایشمم فقط پرولاکتینم بالاست البته یک سال پیش لب مرز بود الان خیلى بالاست علامت هاى پرو لاکتین بالا رو ندارم مثل ناتنظیمى قاعدگى یا ترشح از نوک سینه براى همین دکتر قرص نداد
2810