2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680317 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینو جون واسه ریزش سکه ایی....

مخلوط چای سبز...میوه گل نسترن...شیرین بیان....نعنا فلفلی.....

یک قاشق غذا خوری از این مخلوط رو تو اب جوش بریز و بعد به سرت اسپری کن.....نسخه دکتر زرگر هستش.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
متخصص طب سنتی، اختلال درعملکرد سیستم گوارش را یکی از مهمترین عوامل ریزش مو عنوان واظهار کرد: اغلب افرادی که دچار ریزش موی سر می‌شوند از مشکل یبوست رنج می‌برند.دکتر لیلا شیربیگی در گفت وگو با ایسنا، با بیان این مطلب که مهمترین عوامل ریزش موی انسان مربوط به داخل بدن است اما متاسفانه فقط درمان و عوامل خارجی آن را موثر می‌دانند، گفت: می‌توان با مصرف درست و اصولی از مواد غذایی و زیاده‌روی نکردن در استفاده از آن تا حدود زیادی از ریزش موی سر جلوگیری کرد.وی اختلال در عملکرد سیستم گوارش را یکی از مهمترین عوامل ریزش مو عنوان کرد و افزود: اکثر کسانی که دچار ریزش موی سر می‌شوند از مشکل یبوست رنج می‌برند چرا که یبوست نه تنها سبب ریزش موی سر می‌شود بلکه در اکثر کسانی که دارای بیماری با منشا باکتریایی و قارچی هستند این مشکل سبب تشدید بیماری آنها می‌شود.دکتر شیربیگی اظهار داشت: استفاده از غذاهای که تولید خون رسانی دارند مانند آب گوشت، گوشت ماهیچه و همچنین استفاده از آب زعفران روی برنج و خورشت می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کند. مصرف آب نخود به این شکل که بعد از پخت، آب آن را میل کرده و نخود پخته شده را همراه با سالاد به مدت دو یا سه ماه مصرف کنند در این زمینه موثر است.این متخصص طب سنتی، استرس را یکی دیگر از عوامل ریزش مو دانست و گفت: استرس می‌تواند شامل یک ضربه روحی ناگهانی مانند مرگ یکی از نزدیکان، از دست دادن شغل، جدایی یا خستگی شدید ناشی از کار زیاد باشد. مخلوط سیب رنده شده با عسل و دو قاشق گلاب هنگام خواب در کاهش استرس می تواند موثر باشد.دکتر شیربیگی به ریزش مو بعد از دوران حاملگی اشاره کرد و گفت: این نوع ریزش بعد از شش ماه به حالت طبیعی برمی گردد اما برای رویش سریع‌تر مخلوط ماست، حنا و سدر را برای زنان توصیه می‌کنیم.این متخصص طب سنتی در پایان با بیان اینکه مصرف حنا و گل سرشور می‌تواند از ریزش مو جلوگیری کند، توضیح داد: حنا به علت داشتن ترکیبات ضد قارچی، پایه مو را تقویت می‌کند و از بین برنده پوسته سر است.�
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
سلام

من با تاپیکتون تازه آشناشدم اما چند تا از فرمول هایی که میگین استفاده کردم ازجمله
برک وساقه شنبلیه خامشو اسیاب کردم وبعد نیم استکان اب ریختم به مخلئط اسیاب شده بعداز نیم ساعت از صافی رد کردم یه محلول سبز رنگ غلیظ شد گذاشتم یخچال هروز نیم ساعت قبل از حموم می زدم به موهام بعد می رفتم می شستم خیلی عالی جواب میده

و یه مدت هم این رژیم نگه داشتم روزی تقریبا بیش از یه لیتر شیر می خوردم و قرص زینک پلاس و هفته ا ی هم امپول بکپلکس با ب12 که باهم مخلوط میکنن می زدم و تقریبا هروز کنار غذام سبزی خوردن می خوردم عالی موهام به قدری بلند شده بود که سنگینی موها حس میکردم همیشه موهام نازک بود زود گره میخورد

اما تابستون سال گذشته این رژیم نگه داشتم آب جوانه گندم روزی یه لیوان می خردم موهام خیلی براق شده بود حتی رفتم آرایشگاه همه می پرسیدن بااینکه موهات رنگ داره چرا این همه براق هستش و رنگ موی منم پادینا هستش .

طرز تهیه مثل سبزه عید سبز میکردم وقتی به انداز 3 تا 4 سانت میشد می ذاشتم یخچال هرزور به اندازه مثلا اگه مثل چمن حساب کنیم 10 سانتیمترش می ریختم مخلوط کن و کمی هم آب تا یه ذره مایع بشه بعدشم از صافی ردش می کردم همون لحظه استفاده می کردم چون تا 20 دقیقه حالت سبزی خودشو داره و ازین مایع به برادرم هم میدادم میگفت موهام ضخامتش زیاد شده
الان موقع خوبی هس برای سبزه چون هوا نسبتا خنک هستش خوب جوانه می زنه و ازاین محلول به صورتتون هم بزنید
چون تابسون هوا گرم باید زور به زود نگاه کنه تا بو نگیره
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
الزاز جان ممنونم اطلاعاتتو در اختیارمون گذاشتی
خداروشکر که موهات بهترن
الهی همگیمون زودی همونی بشیم که میخوایم و من میدونم که میشیم
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
کاش شنبل به منم میساخت

بچه ها من بعد از شنبل تو سرم چندتا تاول زد
که روز بعدش هیچی نزدم به سرم روز بعدترش املا زدم شکر خدا خوب شد تاولا
ولی این ینی شنبل برام خوب نیس؟
الهام جان من اطلاع ندارم

یه ورژن پایینرتم برا ریزش سکه ای،سیر و پیاز هست

فری جان منم نخود و امتحان کردم ولی مشکلم مثل شما بود،حالا دفعه دیگه میخوام میزان نخودشو کمتر کنم دوتام زرده بزنم تا به قول دوستت ژله ای بشه