2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680243 بازدید | 28507 پست
دلارام برو آزمایش کیستو با غده تیزوئیدو بده چرا دست دست میکنی؟
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه سینه میگم .فکنم روش اثر جالبی نزاره .دیدی به خانمای یائسه میگن زیاد استروژن مصرف نکنید .من تخم شنبل گرفتم ولی میگی استروژن داره شک کردم بخورم
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
دی.تیروئید.سونواز تخمدان.زینک .اینارو حتما بده.تیروئیدم تو رنجم بود یه موقع دیدی نامنظمه برو دکتر من چند بار تیروئید میدادم تو رنج بود خودم فکمیکردم خوبه .دکتر طب سنتی گفت نامنظه منم مشکوک شدم رفتم غدد متخصص گفت گواتر داری
سلام دوستان عزیز و گلم...
کسانی که کف سرشون چربه و موهاشون از جلو وشقیقه ها بیشتر ریخته توجه.....
به زودی همه مطالب مخصوص این نوع موها رو که از صفحه اول تاپیک که تجربه افراد با این خصوصیات هست رو جمع آوری کردم میذارم به امید اینکه کسانی که استفاده میکنن نتیجه بگیرن و منم از دعای خیرشون بی بهره نذارن.
هیس!!!...اینجا جای انرزی منفی دادن نیس!!!!
آخه دلارام انگار مرده خانمه ، بی روحه میترسم ازش

سوگند جون ممنون ،من نفر اول مشتاقم از مطالبت استفاده کنم،ممنون بابت زحماتت عزیزم
من دیگه واقعا رفتم
خدایا حکمتِ نداده اَت رو فقط خودت میدونی با آغوش باز میپذیرمش،ممنونم قوی خلقم کردی...
2810