|
مشاهده متن کامل بحث +
1680150 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فری جون من موهام حجما خیلی زیاده اما کچلم این حجم لعنتیشون کار دستم داده وقتی عروسی میرم بابلیس میکنم یه عالمه میشه (البته تا شیش ماه پیش میشد) وتو چشم اومدم اما جلوشو اگه کج نریزم تو صورتم کچلیم کاملا تابلوئه
باید برم زنجبیل و شیرین بیان بخرم بچه ها یه کاری کردم بگم؟ انقدر از بدیای شامپو آا جون نوشت که بعد خردل ترسیدم شامپو بزنم،گفتم خردل منافذ پوست سرمو باز می کنه شامپ بزنم قشنگ میره به خوردش،شامپو نزدم دیدم سرم خیلی بوی تخم مرغ میده،نصف لیوان گلابو ریختم روش بعد چند دقیقه آب کشیدم،سیرو پیازم اینجوریه فکر کنم شامپو بعدش خیلی ضرر داره