2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680324 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی آوا جون
منم مثل خودت مرتب تو سایتها میچرخم..ایرانی ها رو دیگه حفظم! تمام سایتهای سوال و جواب بماند تا دکتر آنلان خارجی و ایرانی
هرجا یه چیزی واسه مو گفته نوشتم
کیست هم ندارم رفتم سونو داخلی انجام دادم
تیروئید و هز چیزی که بهش شک داشتم هم آزمایش دادم
برگه آزمایشم اینقدر کامله هرکی میبینه میگه چه خبره بابا!!

باشه به توصیه تو فقط شنبلیله میزنم..دستورتو برداشتم قبلا
میام نتیجه رو میگم..یک ماه هم صبر میکنم ..ولی من اینقدر ریزش دارم که میترسم تا عید دیگه روم نشه از خونه برم بیرون!
الان انقدر به خودم بد و بیراه میگم که اون چند سال اون ماینو کسیدیل لعنتیو میزدم به سرم
ماینو کسیدیل فقط و فقط باعث زیاد شدن گردش خون میشه ... همین ....ولی ما داروهای گیاهی هم داریم که گردش خونو زیاد میکنه و ریشه مو رو محکم و قوی میکنه مثل فلفل قرمز - سیر پیاز و زنجبیل و خردل ....
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....
منم موهام تقریبا خوب شده بود طمع کردم یه دفعه همش دربیاد به دکترم گفتم اونم ماینو نوشت که بعد از 10 روز استفاده قطع کردم بیچاره شدم تا الان حدود 600 هزار نومن تاوان دادم
خداوندا موهای مرا خرمن بگردان ???? امین
ایلین جون خیلی خوبه که همه چی نرماله ... تو کارت خیلی راحته که ...
ولی به نظر میاد استرس داشته باشی....
من خودم یه ذره خل میشم و هی به خودم استرس میدم موهام خیلی بد میشه ... برو کلاس یوگا ... تو خونه مدیتیشن کن
ضمنا دور روغنا رو هم خط بکش ....ماسک پیاز و فلفل قرمز .... اب شنبل و تخمش و ماسک خردل و زنجبیل و شیرین بیان
و از همه مهمتر ارامش و صبر و حوصله
و دم کرده نعناع و بومادران و بابونه هم یادت نره
من برات دعا میکنم
میدونم حتما خوب میشی مطمئنم
خشک شده نعناع و برای تعادل هورمونی و مهار تستسترونه
راستی شنبلیله خشک هم بگیرین دم کنید برای کم خونی و کمبود ویتامین دی عالیه و هورمون ها رو هم تنظیم میکنه