|
مشاهده متن کامل بحث +
1680417 بازدید
|
28507 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
در طب مامایی یگ گیاه هست ( اسمش یادم نیست) که میگه اگه این گیاهو مثل عود اتیش بزنید و بذارید دودش به انگشت کوچیکه پا( محل رویش ناخن) بخوره....باعث میشه جنین از حالت بریچ به سفالیک تبدیل بشه......در ضمن به اثبات هم رسیده.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوبه...امتحانش ضرر نداره گتم در طب مامایی یه چوب رو میسوزونن مثل عود.دودش به انگشت کوچیکه پا باید بخوره.در نتیجه جنین از حالت بریچ تبدیل به سفالیک میشه.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
باور داشتن مهمترین چیزه باید به کارت اعتقاد داشته باشی اگه شک داشتی اصلا انجام نده ولی من 2 ساله این خارش لعنتی دست از سرم برنمی داره ریزشم بخاطر همینه هر کاری هم که بگی کردم ولی ...