نسیم جان ... کار من از 6 ماه و 9 ماه گذشته ... الان 20 ماه از زایمان میگذره خواااهر ...
استرس خوااهر ...استــــــــرس ... هربار این مادرشوور پامیشه میاد شهرما قشنگ میبینم موهام دونه دونه سکته میکنن
آوارهــــــــــــــــــــا اون عنصل ـه رو نیم ساعت که هیچی یه ساعت یه لنگه پا پای گاز وایسادم هی هم زدم هی هم زدم آخرش اصلا شکل حلیم نشد ... روغن و پیاز کاملا از هم جدا هستن ... منم ازون روز گذاشتمش تو کابینت گفتم شاید چندروز آروم بگیره قشنگ به خورد هم برن ... چون پیازش همون شکلی رنده شده و جداست اصلا له نشده ... نمیشه که اون پیازای رنده شده رو بزنم به موهام گیر میکنه لای موهام که ...روغنشو بردارم بزنم به سرم؟ هان؟ چکار کنم الان؟
بچه هـــــــــــــــــا من کله م با پیاز و سیر و فلفل نمیسوزه ... دفعه اول هم که زدم نسوخت ... چکار کنم؟؟؟؟ یعنی اثر نداره ؟؟؟
مارپل جووووون ... که پیاز عنصل به سوزوندنشه؟؟
آخ آخ آخ آخ بذار فقط رنده ش کنی ... بچه ها در جریانن اینجا که چه بلایی سرم اومد ... چنان دستام میسوخت که یه جا همشو ریختم دورررر ... اگه اونو به کله م میزدم و قرار بود کله مو مثل دستام به شدت بخارونم پدر موهام درومده بود ...پیشنهاد میکنم موقع رنده کردن ازین لباسای آتش نشانی ها تنت کنی ... وحشتناکه
... راستی عنصل اصلا آب نداره ... من نمیدونم بچه ها چیشو میزنن به سرشون؟؟ هان؟ یکی اینو برای من توضیح بده ... من هم رنده کردم هم تو آسیاب ریختم در هر دو حالت یه قطره آب نداد !!!