2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680301 بازدید | 28507 پست
در کنار ذهن اروم و اینکه باور کنید که مو زیاد دارین و لحظه به لحظه هم داره زیادتر میشه ..... درمان های گیاهی هم ادامه بدین ... اگه اطرافتون دکتر طب سنتی هیت حتما حتما برای اصلاح مزاج برین .. دور دکترای پوست و مو داروهای شیمیایی هم خط بکشید
هر لحظه معجزه ایی در حال رخ دادن است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریحانه نه نخوندم مکالمتونو

خیلی راحت میتونی با کاسنی و شاهتره درمان کنی البته به شرطی که با ذهنت اثر دارو رو تقویت کنی تا زود خوب شه

اوا سلام :*
رفتم گفتن تموم کردیم یه هفته ای میاریم
یکی از عطاریا عصاره عنصل رو با روغن زیتون مخلوط کرده بود
نخریدم
اخه میگن عنصل فایده اش توو همون سوزوندنشه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
عه دیانا تویی؟ عزیزم :*

ولی من این راه رو رفتم و نتیجه گرفتم و دارم میگیرم
تو توو راهت خطا داشتی خوشگل جان
""""شک داشتی""""" که نتیجه نداده

ذهن کامل ترین ابزاره کاره حتی اگه معلول باشی
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
سلام عزیزم
فقط حواست باشه خیلی خطرناکه فقط کافیه به یه نقطه کوچیک از هر جای بدنت تماس پیدا کنه ... همه اون ناحیه سوزش و خارش میگیره
من پارسال با روغنا قاطی کردم داشت جواب میداد حالا میخوام یه بار بدون روغن بزنم ببینم چی میشه ....ولی میدونم خیلی میسوزه و میخاره

البته که در کنار ذهن حتما باید علت اصلی بیماری و دریابید و حتما دکتر طب سنتی برید نه عطار باشیا
اوا بچه ها میگن با دستکش هم میسوزونه! دستکش ظرفشویی خوبه؟
اوا ذهنتم کمک گرفتی واسه کیست؟ ایشاا... نابود شدن همشون

تو این زمونه رفع کیست خیلی ساده اسااصلا جای نگرانی نداره که
3سوت رفع میشه
مارپل جان یه رو پوشی چیزی و یه لباس استین بلند بپوش دستکش هم دستت کن بعدشم برو تو حمام رنده کن و همونجا هم رنده رو بشور .... بعدشم حموم و خوب با مواد پاک کننده بشور با اب داغ ... تا اثری نمونه ....
من یه بار تو اشپزخونه کردم این کارو تا جایی هم که میتونستم نریختم ولی نمیدونم چرا مامانم دستش و میزد به اون نواحی که من رنده کرده بیچاره خارش و سوزش میگرفت
ذهنت برا کار کرده
چون ته ذهنت شک داشتی به خوب شدن موهات اونم با شک این کارو برات کرده

باید روشت رو اصلاح کنی
هیچ وقت حرفتو قبول نمیکم که "کاری نکرده"
تو ندونستی چجوری بهش دستور بدی

باور کردن فرق داره
وقتی یه چیزیو باور میکنی اصلا نمیتونی به حالت مخالفش فک کنی

همونجور که باور داری اگه غذا رو گاز بمونه جزغاله میشه! باید باورت 100% باشه
1% هم شک داشته باشی جواب نمیگیری

تو وقتی غذا رو رو گاز ول میکنی 3 ساعت بمونه 1% جای شک میذاری که نمیسوزه؟؟؟؟؟ مطمعنی که حتما میسوزه حتی اگه شعله کم باشه