2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680315 بازدید | 28507 پست
مارپل جان پس یعنی روشی که الهام گفت (برای هر ماسک یه دوره در نظر بگیرم تا بتونم همه ی ماسک هارو بزنم) شدنی نیست ؟؟ چون نمیشه که همه ی ماسک هارو باهم زد ... اینجوری امروز که حنارو میزنم به خاطر تنوع ماسک ها بیست روز دیگه دوباره نوبت حنا میشه و خب اینهمه فاصله تاثیرشو از بین میبره ...
زندگی می تواند فوق العاده باشد ... اگر دیگران مارا به حال خودمان بگذارند !
خیلی دارین سختش میکنین

ما بچه هایی که همزمان با شیدا بودیم فقط چنتا کار متناسب با موهامونو بکوب انجام دادیم و نتیجه گرفتیم

مثللا ببین حنا با موهات جوره یا خردل
اونو انتخاب کن
بعد یکی دو ماه مثلا خردل رو بعضی روزا جایگزینه حنا کن

حنا وذ خردل و روغن ترکیبی مهم ترینا هستن
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم .من ماسک پیاز و سیر گذاشتم رو سرم ولی خیلی می سوزه می ترسم پیاز موهامو بسوزونه یا پوست سرمو حساس کنه واقعا تاثیر داره ؟ حس خوبی بهش ندارم چکار کنم خیلی نگرانم واقعا تاپیر داره
سلام
رستگار منظور من تقریبا چیزی بود که مارپل گفت یعنی جایگزینی ماسکا
به اضافه اینکه مسلما همه ماسکا که برای موی شما اوکی نیستن حالا از تک تکشون که استفاده کنی متوجه میشی که موهات کدوم ها رو بیشتر میپسنده بعد دیگه برنامت از این شلوغی در میاد

کتایون سوزش موها طبیعیه اما کامرون میگفت که هرروقت احساس سوزش کردی برو دوش بگیر واینکه تو مراتب بعدی سوزشش رفته رفته کمتر میشه در کل با مفیده

به طرز خیلی خیلی عجیبی آرامم!
حلیم شنبلیله:

تخم شنبلیله رو تو یکم اب شب تا صبح بزاریم خیس بخوره......فرداش بجوشونیم تا حالت خمیری بشه 45 دقیقه روی سر بزاریم
* بهتره رقیق بشه چون خشک که میشه شستنش سخت میشه (بهمین دلیل تا اطلاع ثانوی توصیه نمیشه ).
.

معجون شنبلیله:

2 فنجون روغن نارگیل روی گاز بزاریم قل اول که خورد خاموش کنیم......2 ق حنا توش بریزیم بزاریم خنک بشه
بعد که خنک شد 2 ق سیاهدانه و 2 ق تخم شنبلیله بریزید توش
5 روز ظرفشو توی افتاب بزاریم..........هفته ای 1 بار ...........(کنترل ریزش)
این معجون شنبلیله ,راهیه که خود هندیا وقتی ریزش میگیرند استفاده میکنند فرمول باستانیشونه
که حتی برای شوره و وقتی تیکه ای یا کلی سر خالی میشه استفاده میشه
بهترین روش استفاده اینه که روغن رو صاف کنی یه شب در هفته باهاش بخوابی

پرورده شنبلیله :

30گرم روغن نارگیل(2قاشق غذاخوری+نصف قاشق چایخوری)+1قاشق غذاخوری تخم شنبلیله(میتوانیم پودر کنیم)

این مخلوط را روزانه به مدت یک هفته حرارت غیر مستقیم بمدت 10 تا 15 دقیقه میدهیم( و جای تاریک میگذاریم و بعد از صافی عبور میدهیم
نکته:حرارت غیرمستقیم مثلا ظرفمون رو توی آب جوش میگذاریم
بگذار مهربانی ات دریا شود
بچه ها من اومدم این سری اب شنبلیله و فلفل و سیر و الوورا با چای سبز زدم به موهام خیلی ریزش پیدا کردم :(... به نظرتون کدوم یکی از این مواد این بلا رو سرم اورده ش ؟؟ الووراه بوده؟؟
مرسی از دوستان
از زندگی اموختم: هرانچه که رها کردم بسویم شتافت و هرانچه که بسویش شتافتم از من گریخت.