2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
من هنوزم شبا به پارسا شیر میدم و دلم نمیاد گشنه یا تشنه بمونه تا صبح (تازگی کمتر شیر می خواد تو شب. حداکثر 2 بار). در مورد قطره هم بالاخره وقتی چیزی مزایاش بر معایبش می چربه چاره ای نیست و من که تا آخرش ادامه میدم.
به نظرم هر مادری خودش بهترین روش رو داره من خیلی برام مهم نیست که کی یاد بگیره الانم هم فقط پا و دست و بینی رو میتونه تشخیص بده اینا رو هم من تاکیدی نداشتم بالاخره یاد میگیره دیگه
امید دارم، پس هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد بهم ریختن هم فکر نمی کنم این نی نی های شیطون هنوز به سنی رسیده باشن که مفهوم مرتب بودن رو بفهمن و پارسا هم خدای بهم ریختنه. تازگی که وسواس پیدا کرده میره سراغ ماشین رختشویی و هرچی توش باشه رو میریزه بیرون. اسباب بازی هلشو هم میشه هرجایی تو خونه یافت کرد. اصولا از بیرون ریختن اسباب بازی هاش لذت بیشتری میبره تا از جمع کردنشو و ریختن تو سبد. من هم کاری بهش ندارم. فقط سعی می کنم غیر مستقیم جلوش داخل ریختن رو تکرار کنم تا اون هم یاد بگیره.
مریم جون پارسا هم خیلی شبیه نیماست و به جزییات حساسه. در این زمینه به شدت به باباش رفته. من خیلی دوست ندارم این عادت روش بمونه جون در آینده خییلی اذیتش خواهد کرد. اون هم عاشق ور رفتن با چیزای ریز و خصوصا در دار و یا پیچ داره. و در باز و بسته کردن انواع در و پیچ مهارت کامل پیدا کرده (فکر کنم دیگه یواش یواش می تونم واسه بازکردن در شیشه های سس و مربا و... ازش تو خونه کمک بگیرم). عاشق تشویق شدن و از اینکه بهش بگی کلری رو نکن خیلی بهش بر می خوره و میره تو لک و یا میزنه زیر گریه و در مواقع حاد تر پاهاشو می کوبه زمین یا سرشو به شدت تکون میده. منم در اکثر مواقع سعی می کنم فورا حواسش رو به چیز دیگه ای پرت کنم یا بغلش می کنم و میبرمش جای دیگه. این جوری نه من ار موضعم پایین اومدم و نه اون به خواسته نا بجاش رسیده
پارسا چند تا عادت خنده دار پیدا کرده یکی اینکه هرجا عکس نی نی ببینه باید حتما بوسش کنه و در این راه چند باری مجروح شده چون از قضا نی نی ها بد جایی بودن ولی حاضر نیست خیچ نی نی واقعی ذو بوس کنه. صبح که از حواب پا میشه اولین کاری که می کنه اینه که قاب عکس ما رو و بعد آینه میزتوالت و بعد چراغ خواب رو چک می کنه. اینقدر عس عس می کنه تا ازش بپرسی مامان کوش و بابا کوش اون هم نشونمون بده و خیالش راحت بشه بعد میره سراغ میز توالت. چند تا چیز از روش بر میداره بعد دستاشو بلند می کنه که بغلم کنید خودمو تو آینه ببینم (و متاسقانه یاد گرفته فوری تو آینه زبون درازی می کنه. نمی دونم کی یادش داد؟!) و بعد هم میره آباژور رو خاموش می کنه و دیگه روزش شروع میشه ..... و این است برنامه هر روز صبح ما... فکرشو بکیند که آدم در این شرایط بخواد بره سر کار و دیرش هم شده باشه.
در مورد آموزش دادن: به نظر من یه سری چیزا رو باید به بچه یاد داد و باهاش تکرار کرد وگرنه از جایی یاد نمی گیره. منظورم چیزایی مثل اسامی اشیا و ... است و نه نجوره انجام کارها . به نظر من اگه بذاریم خودشون یاد بگیرن کاراشونو انجام بدن با روش خودشون خوبه و به خلاقیت کمک می کنه ولی نکات بیسیک رو باید بهشون آموزش داد. البته نه با اصرار و فشار.
ای جان................ این تمایل به عکس نی نی و عکس مارو هم تارا داره جالبه به عکس عروسیمون واکنش نمیده به عکس معمولیمون خیلی واکنش نشون میده و عجیب هم خودشیفتگی داره عکس خودشو هزار بار بوس میکنه:)))))))
امید دارم، پس هستم
مام جون من شنیدم (البته از منبع نه خیلی موثق و معتبر) که غذای نحویده در طول زمان باعث بروز یوبوست های حاد و از بین رفتن پرزهای روده میشه. حداقل اگع تارا تکه های درشت دوست داره سعی کن مواد غذایی نرم ولی درشت بهش بدی. برای اطمینان از دکتر بپرس که خیالت راحت بشه
مامان جونا میشه اطلاعات و تجربیاتتون رو راجع به درست کردن جوانه دانه ها و نحوه نگهداری اینکه تا چند وقت بعد از تشکیل جوانه میشه استفاده کرد و در یخچال باید باشد یا نه و نحوه خوراندنش به نینی بگید؟؟

شرکت آتین ابر آریا اولین تولید کننده تشک آنتی باکتریال با خاصیت ضد زخم بستر
نونا پارسا رفتارای جالبی داره . مام عزیز امیررضا الان داه دوازدهمین دندونش در میاد ولی تقریبا از وقت یشش هفت دندونه هم بود من غذاهای رو میکس نشده بهش می دادم کم کم عادت کرد جویدن رو الان خیلی خیلی کمتر غذا نجویده دفع میشه ولی بعضی چیزا رو نموی تونه بجوئه انگار مثل بلال یا لوبیا و اینجور چیزا .
ضمنا یه سوال دوسااتی که شب شیر نمی دیدن اگه نی نی ها بیدار بشن چجوری می خوابونین . امیررضا یه شب بیدار شد و من نخواستم بهش شیر بدم چهل و پنج دقیقه انواع بغل روی شونه و روی پا بود ولی جیغ زد و نخوابد ظرف سی ثانیه با می می خوابید . لطفا راهکار بدهید