2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
رادین هم کباب جات دوست نداره. هنوز غذای انگشتی رو بیشتر دوست داره. سعی میکنه خودش با قاشق غذا بخوره که البته در این موارد صندلیش بیشتر غذا میخوره تا خودش!
مکعبها رو میتونه تا 4 تا رو روی هم بچینه.
عمر دو بایست در این روزگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا متفاوتن من از اون شیرو خامه و ژلاتین مام درست کردم سوژین حاضر نشد ختی بهش دست بزنههه بخصوص فکر میکنم سرگرمیه پسرا و دخترا خیلی با هم فرق داره لیلا خیلی جالبه که 4 تا رو میتونه بذاره روی هم اونشبه تولد دیدمش با یه دقته خاصی شیشه شیرشو گذاشت جلوش روی ایباب بازیش روی یه جای کوچیک و می دونست ممکنه بیفته با یه دقته خاصی تنظیمش کرد برام خیلی جالب بود سوژین یه دونه میذاره روی اونیکی و کلا اینجور چیزا براش جالب نیستولی عوضش همش تو نخه منه هر کاری کنم اونم میکنه سرمو شونه کنم فوری یه چیزی میکشه روی سرش و عاشقه کیف و روسریای منه! دخترههههه دیگهههه
آفرین به رادین جونم .

تارا به روی هم چیدن مکعب تمایلی نشون نمیده گاهی دو تا یکی دو بار هم دیدم سه تا گذاشته رو هم اما کار متداولی نیست براش .قوطهای شیرخشک تا جایی که قدش اجازه بده م همینطوز برج هوش رو هر وقت عشقش بکشه) میچینه اما مکعب خیلی کم پیش میاد به نظرتون ایرادی داره؟

امید دارم، پس هستم
مام اون وروجکی که من دیدم ظرف میذاره زیر پاش قدش بلند بشه بره طبقه دوم کابنتو بریزه به هممم هیچ اشکالی نداره خیالتتت راحتتتت سوژین هم تمایلی نداره به نظرمنکه علاقه مندیهای دخترا و پسرا ب توی آتیش سوزوندن متفاوتههه سوژین امروز اوتوی موی منو برداشت دوشاخشو گذاشت روی سیم رابطی که همیشه میزنم به اون! بعد زدش به سرش!
وای مردم از خنده از دست این وروجک هاتون با این کارایی که میکنن. من خودم تازگی ها حس میکنم علاقه ویانا به می می خیلی بیشتر از قبل شده همش میخواد اویزونم باشه و شیر بخوره. مخصوصن تو طول شب.
البته مکعبهای درسا هم زیاد بزرگ نیست اما برای لگوهای بزرگ خریدم بازم تمایلی نداره اما حلقه ها رو دوست داره وقتی درست میندازه براش دست میزنم میگم آفرین خودش هم خودشو تشویق میکنه خوشش میاد اما کوتاه مدت سریع میذاردش کنار میره سراغ کار دیگه