2777
2789
عنوان

انتقال تجربیات مامانهای آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 57422 بازدید | 687 پست
غذا رو با ماست خصوصا ماست و خیار بهتر میخوره......عدس پلو رو دوست داره.....لب به غذاهای میکس شده و سوپ و فرنی و سرلاک و این قبیل نمیزنه و نمیدونم چطور باید این غذاها رو بهش بدم......
عاشق سیب زمینی سرخ شده با کره هست.........پودینگ رو هم خیلی بیشتر از ژله میخوره .......
من تا حالا بهش عسل ندادم.........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا یه نوع جدید کورن فلکس اومده که مخصوص کودکان هست و به شکل حیواناته و مخلوط چند رنگ که میتونه برا بچه ها جذاب باشه....خیلی زود توی دهان اب میشه و هر رنگ یه طعم داره....چون نیما کمی بدغذاست من یه وقتهایی بجای وعده صبحانه یا شام کمی ازین کورن فلکسها بدون شیر و به همون صورت خشک توی ظرف میذارم جلوش و خودش دونه دونه برمیداره و میخوره که چون پایه اش از ذرته به تنقلات دیگه از جمله بیسکوئیت ترجیحش میدم.....من از فروشگاه شهروند گرفتم.....مهدیه جون میتونی بجای اون بیسکوئیتهای ستاره ای که ویانا دوست داشت امتحان کنی و ببینی میخوره یا نه..........
سانا جون من کار خاصی نکردم یاد بگیره . خودش اولین بار خورد من فقط ذوق زده شدم فیلم گرفتم هههههههه . در مورد اسباب بازی ههم به نظرم بهر اینه که همیشه انبوه اسباب بازی و جلوشون نذاریم چند تاشون رو بذاریم جلو تا انتخب کنند . د مورد کاربرد اسباب بازیها هم بهتره سخت گیر نباشیم امیررضا همیشه از حلقه های هوش به عونان دندون گیر استفاد می کرد ههههه ولی الان خودش حلقه ها رو می چینه البته بدون تر تیب
حلقه هوش و استوانه هوش براشون مناسبه الان .من دو تا لگو دارم که هر از گاهی میارم جلوش اوایل فقط بهمش می زد الان میزاره توش ولی غلط .من اصراری ندارم و اصلا هم کار نمیکنم باهاش چند وقت یکبار میارم جلوش
امید دارم، پس هستم
کلاسهایی که من اوستا رو میبرم و خودم هم میرم برای اموزش ضمن بازی با بچه ها میرم . خیلی تاکیید رو این این نکته دارن که مادر یا یه رل مادل مشخص و زنده خیلی بهتر از سی دی و برنامه های تی وی هست . منم اولش پافشاری داشتم روی دیدم این سی دی ها برای اوستا .. بعد از دو سه ماه تو این کلاسها یاد گرفتم که درسته . هر چیزی که بچه رو از دنیای وقعی دور کنه . یعنی ضرر. کودک نوپا باید یادبگیره که از حواس پنجگانه استفاده کنه و قدرت بدنیشو بالاببره تا قدرت ذهنی اش هم فرصت رشد پیدا کنه و اینا همه تو بازی های مناسب خلاصه میشه . و کلا برنامهی ساخته شده برای بچه ها از قبیل بی بی اینشتن و الخ صرفا برای تبلیغات ساخته شده و هیچ روانشناسی اونارو تایید نمیکنه . .............من بیچاره رو بگو که اینهمه پول بیزبون دادم این سی دی هارو خریدم .......
تمام مطالبی که نگین جون گفت قبول دارم و راستش برای همین سعی کردم به هیچ عنوان از تلویزیون به عنوان یک وسیله تو خونه استفاده نکنم. در واقع تلویزیون بعد از تولد تارا از 9 شب به بعد روشن میشه .نخواستم کاملا هم خاموش باشه که اصلا ندونه چیه ولی خدا رو شکر الان هم براش جذابیتی نداره

یک مطلب دیگه هم بگم که مال هیچ کتاب روانشناسی و ........... نبود و خودم برا خودم تجویز کردم . دو سه ماه اول تولد دخترم خیلی سعی می کردم از کتاب براش استفاده کنم .کتاب تقویت هوش و ..... بعد به این نتیجه رسیدم که اگه مشکل تلویزیون اینه که به بچه بعد رو یاد نمیده کتاب هم همین مشکلو داره گذاشتم کنار و ازش استفاده نکردم ترجیح دادم تا گرد بودن رو مثلا با گرفتن توپ تو دستش بفهمه تا با تصویرش .تو اسباب بازیهاش یک کتاب چوبی کوچولو بود با تصویر نی نی از 7 ماهگی خیلی شدید بهش واکنش نشون داد و براش جالب بود خودش ورق می زد و برای نی نی ها جیغ می کشید اولین اسباب بازس بود که داغونش کرد. دو تا کتاب چوبی دیگه و چند تا کتاب پارچه ای هم داشت که به پارچه ای ها اصلا توجه نمی کرد و نمی کنه .اما چوبیها رو از ده ماهگی میرفت سراغش. اما من براش نمیخوندم از یک سالگی کتاب کاغذی گذاشتم دم دستش که براش جالبه و وزق میزنه و عکسهاشو نشونم میده و تاحالا هم اصلا پاره نکرده!!! اما وقتی میخونم براش جذاب نیست که منم گذاشتم کنار اما کتاب چوبیها که شعر داره رو وقتی میخونم جالبه براش و دائم برام میاره و صفحشو باز مکنه و هههههههههه میکنه که بخونم
امید دارم، پس هستم
اعتقادم اینه که بچه داری و تربیت بچه بیشتر کار دله تا عقل و هر مادری خودش بهتر میفهمه برای بچش چه چیزی مفیده . خیلی از اون بچه هایی که مطابق آخرین متد بزرگ شدن آدمهای موفقی شدن و خیلی از بچه هایی هم که با هزار بی امکاناتی بزرگ شدن آدمهای موفقی بودن برعکسشون هم خیلی هست.

به شخصه خیلی برام مهم نیست بچه ام خیلی چیزها بلد باشه یا نباشه زودی یاد بگیره فلان کارو بکنه و .......... دوست دارم بچم بیشتر از هر چیزی تجربه گر باشه و بدونه که دوستش دارن. برای همین هم سعی می کنم زیاد بیرون ببرمش بگذارم هم هر بلایی میخواد سر خونه زندگیم بیاره و زیاد بهش محبت ابراز میکنم
امید دارم، پس هستم
ساینای من بعضی غذاها رو اولش نمی خوره. بعد اولین لقمه رو به زور توی دهنش می کنم اون وقت راغب می شه و لقمه های بعد رو بدون زور می خوره.
در مورد تلویزیون منم دوس ندارم تلویزیونی بشه بچه ام. توی خونه خودم خیلی کم تی وی روشنه البته خونه مامانم هم که تلویزیونشون شبانه روز روشنه بعضی وقتا چند دقیقه نگاه می کنه بعد می ره دنبال بازیهای دیگه. ولی بچه هائی رو سراغ دارم که از بس پای ویدئو و تلویزون گذاشتنشون اصلا علاقه ای به برقراری روابط اجتماعی با دیگران نداشتن.
What is normal? Depends what you want to do