2777
2789
عنوان

دخترای مجرد سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 77 پست

مثلاً من دوست داشتم برای خانواده شوهر مثل دخترشون باشم وحتی بیارم پیش خودم زندگی کنن پدرومادرش و......

اینجا فهمیدم این چیزها توهمی بیش نیست😂

البته هنوزم میگم چه قدر بدونن چه ندونن اگه همسرم درتوانش باشه چه نیازمندباشن چه نباشن تاهرچقدر که بخواد کمکشون کنه منم همراهشم

برای من برعکس بوده ، اصلا قصد ازدواج نداشتم ، نه اینکه الان  داشته باشما ، ولی انقدر شوهر شوهر میکنن ، ی جوری جالبه ادم هوس میکنه مزه کنه ،ی بار در حد ی لحظه از ذهنم گذشت بعدش کلی به حودم خندیدم که عه منم شوهر میخوام ، 

خلاصه که برای من که برعکس بوده انقدر حرف مادر شوهر جاری خواهر شوهر شنیدم جالبه برام خخخخخخخخخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجدید نظر کن خواهر 

نمیتونم ارزوهام و کنار بزارم 

حتما باید موفق بشم در زمینه علمی و به استقلال مالی برسم حالا از ایران رفتن و میتونم ازدواج کنم بعد برم ولی بقیه رو نمیتونممم واقعا خیلی بدم میاد بخوام پول تو جیبیمو از شوهر بگیرم 

به ازدواج؟جدی؟چطور؟چی باعث شده مشتاق بشی

اره دیگه. ازدواج. چون فقط به اتفاقات مثبتش فکر کردم 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
من خودم هدفای بزرگتری از ازدواج دارم واسه همین فکر ازدواج یکم اذیتمم میکنه.. اول باید درس بخونم بعد ...

این اهداف خوبه ولی وسطش هم میتونی به ازدواج فکر کنی 

نقشه ت برا مهاجرت چیه؟ 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
این اهداف خوبه ولی وسطش هم میتونی به ازدواج فکر کنی  نقشه ت برا مهاجرت چیه؟

برای مهاجرت تصمیم دارم ویزای تحصیلی بگیرم البته این تصمیمم واسه یه چندسال دیگس چون اول باید درس بخونم..

راجب کدوم؟

راجب اولویت بندی  و تک قطبی بودن تصمیمات ، ادم باید بتونه همه کار ها با هم انجام بده ، نه نوبت نوبتب ، منم تقریبا مث تو اولویت گذاشتم ، توی همشونم نامبروان بودم ، ولی به ازدواج ک رسیدم گفتم ، نه ازدواج برای قبل ۲۰سالگیه بعد از مستقل شدن و تامین نیازهات دیگ سختته یکی دیگم تحمل کنی ، سبک سنگین ک میکنی میبینی شرش برات بیشتر از نفعشه چون خیلی چیزا دیگ خودت برای خودت ساختی ، 

راجب اولویت بندی  و تک قطبی بودن تصمیمات ، ادم باید بتونه همه کار ها با هم انجام بده ، نه نوبت ...

خب شاید تویه دوره ی تحصیلم مزدوج بشم😂دست خداس تا ببینیم چی پیش میاد ولی خب سعیم بر اینه که اگر کسی هم واسه ازدواج انتخاب کردم کسی باشه که راهش بامن یکی باشه پیشرفت من و خودش و بخواد و اونم هدفش مثل من باشه

@love_story91  

نظر شما چیه 

راستش شوهرای نی نی سایتی خیلی خیلی کم اطراف دیدم یا شایدم وجود داره من از رو ظاهرشون فکر میکنم خوبن ولی اومدم نی نی سایت دیدم دختر 16ساله بچه داره ودوباره بارداره فکر کردم خیلی از زندگی عقبم در حالی که قبلا سن مناسب ازدواج رو25 سال میدونستم