2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وحیده جون سلام عزیزم. ناراحت نباش پسر منم همین طوره . به خاطر دندون هاشه .... دستش هم که توی دهنشه باعث آرامشش می شه نکشی دستش را به زور بیرونا....
دخترت را ببوس . من خودم مشکلم اینه که پسرم هر دفعه با سینه ی من مشکل پیدا می کنه چند روز خوبه و شیر می خوره راحت دوباره یه دفعه نمی دونم چی می شه بعد یه هفته دوباره میشه دشمن سینه ی من جیغ می زنه وشیر نمی خوره و با هزار تا بدبختی باید شیرش بدم دیگه خسته شدم ولی هنوز مقاومت می کنم و تا الان نزاشتم شیرخشکی بشه دیگه عادت کردم به این که دوره ای این طوری می شه.......
مامان پریا من می خواهم حریره بادام و فرنی برنج را از اواخر ماه دیگه شروع کنم دکتر گفته از اول 5 ماهگی حریره بادام را شروع کنیم روز اول یه قاشق چایی خوری و روز دوم 2 تا ..............
من از دکتر پرسیدم برای آب دهن آویزونآرشیدا گفت اولا غدد بزاقیشون در این سن فعال میشه و ثانیا دندوناشون تو ریشست آرشیدا هم دستشض تا مچ تو دهنشه که من کلی تحقیق کردم و همه جا گفتن نباید از دهنشون در بیاریم چون باعث آرامششون میشه ایتا طبیعیه نگران نباشید