2777
2789

در شش ماهه نخست پس از تولد به این نکات توجه داشته باشید.
1- فرزندتان را با شیر مادر تغذیه کنید.

2-در صورت بروز افسردگی بعد از زایمان ، برای درمان آن اقدام کنید.

3-منابع غنی از آهن مانند گوشت، سبزیجات، تخم مرغ و میوه های تازه مصرف کنید.

4-در زمان شیردهی خوردن غذاهای حاوی ویتامین 12Bمانند مخمر، نان، غذاهای دریایی و تخم مرغ را فراموش نکنید.

5-برای کودکتان موسیقی به ویژه موسیقی سنتی و کلاسیک پخش کنید.

6- کودک را ماساژ دهید ، مطالعات نشان داده اند که ماساژ روزانه کودکان رشد مغزی آنان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پژهشگران آمریکایی در تحقیقات خود نشان دادند که مغز نوزادان حتی در زمان خواب هم به آموختن و یادگرفتن ادامه می دهد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه فلوریدا در این تحقیقات نشان دادند که نوزادان از روزهای اول و دوم زندگی فرایند یادگیری را آغاز می کنند و مغز آنها یک کار مداوم خستگی ناپذیر را نشان می دهد به طوری که حتی در مدت خواب نیز به پردازش اطلاعات ادامه می دهند.

این محققان واکنشهای 26 نوزاد تازه متولد شده (13 تا 73 ساعت اول زندگی) را در مدت خواب بررسی کردند و وجود یک فعالیت مغزی چشمگیر را حتی در این لحظات مشاهده کردند.

این دانشمندان برای نوزادان موسیقی پخش کردند و سپس به روی پلکهای بسته آنها به مهربانی دست کشیدند.

پس از 20 دقیقه زمانی که محققان مجددا همان ملودی را برای نوزادان پخش کردند 24 نوزاد فوراً چشمان خود را برپایه نت های موسیقی روی هم فشار دادند.

براساس گزارش نیوساینتیست، همچنین این نوزادان در زمان گوش دادن به لالایی هم به طور خودکار واکنشهای مشابهی را نشان دادند.

به گفته این دانشمندان، توانایی یادگیری نوزادان تنها در زمان بیداری نیست و بنابراین در اولین روزهای زندگی، واکنش مغز به عملکردهای مختلف بسیار بالا است.

این مسئله که خواب برای متابولیزه کردن اطلاعات به دست آمده در زمان بیداری یک لحظه مهم است از مدتها قبل مورد توجه قرار گرفته بود اما وجود یک مدل شناختی ناخودآگاه در کودکان تا این حد کوچک (که در آنها الگوی خواب به طور مشخصی نسبت به کودکان بزرگتر و بزرگسالان متفاوت است) نشان می دهد که مغز بسیار تکامل یافته تر از آن چیزی است که تاکنون تصور می شد.

صدف جون سلام . شما اطلاعاتی نداری در مورد شیر نخوردن بچه ها . می دونی که محمدطاهای من از حدودا یک ماه پیش خیلی بد شیر می خوره و حتما باید به حالت خواب آلوده بره تا من بتونم شیرش بدم ولی من توی این مدت کوتاه نیامدم و نزاشتم شیرخشکی بشه و بعضی وقت ها بهتر می شه و توی بیداری هم می خوره ولی دوباره مثل قبل می شه اصلا نمی دونم چیکار کنم.
مامان پریا اسم خودت چیه؟

من کلا 10 کیلو اضافهوزن داشتم که الان فقط 1 کیلوش مونده نسبت به قبل از حاملگی

دکتر گفت فاصله بین شیردهی نباید کمتر از 2 ساعت باشه.
میکدنها کند ولی عمیق است . و صدای قورت دادن شیر بخوبی شنیده میشود.
مامن پریا جون امیدوارم مفید باشه:

? چند وقت یکبار باید به کودک خود شیر بدهم؟ بیشتر نوزادان باید8 تا 12 بار در یک شبانه روز از شیر مادر تغذیه کنند. این روند باید از دو سه روزگی کودک شروع شود و تا 3-6 ماهگی نیز ادامه پیدا داشته باشد. شیر دهی به نوزاد را نباید بر اساس فاصله های زمانی معین و از روی ساعت تنظیم کنید. فاصله زمانی بین وعده های غذایی و مدت زمانی که کودک از شیر مادر استفاده میکند، در نوزادان مختلف متفاوت است. هر دفعه شیردهی می تواند در حدود 10 تا 45دقیقه با دفعه بعدی فاصله داشته باشد.

? آیا باید برای شیردهی، کودک را از خواب بیدار کرد؟ برای چند هفته اولیه من معمولا به مادرها توصیه می کنم که فرزندان خود را برای شیردهی حداقل هر دو سه ساعت یکبار از خواب بیدار کنند. این فاصله از شروع اولین شیردهی تا آغاز تغذیه مجدد حساب می شود. (در طول روز و شب هیچ تفاوتی نمیکند) اگر کودک شما می تواند شب ها قدری طولانی تر بخوابد هیچ اشکالی ندارد، می توانید در این فاصله به او شیر ندهید.

? اگر کودک زودتر از زمان مقرر برای شیردهی بیدار شد، چه کار باید کرد؟ اگر کودک شما به شیر خوردن تمایل نشان دهد و به عنوان مثال شروع کند به گریه کردن و مکیدن انگشتانش شما به هیچ وجه نباید او را دو سه ساعت منتظر نگه دارید تا زمان شیر دادن فرا برسد. اگر کودک نیاز به شیر خوردن داشت لازم نیست صبر کنید و می توانید همان موقع به او شیر دهید، حتی اگر زمان کوتاهی از تغذیه شدن قبلی گذشته باشد. اصلا نگران نباشید که شیر موجود در سینه ها "تخلیه" می شود. شیر به طور مکرر در سینه ها درست شده و همیشه به اندازه کافی برای سیر شدن کودک شیر در آنها وجود دارد.
?