2777
2789
الهی بگردم این وروجکا واسه خودشون خانوم و اقایی شدن.. چقدر دیدن روند رشدشون حال میده به من.. پسرام وقتی برای کلوب اومدن برام نگذاشتن اما به یادتون هستم و جوجه هاتون رو مثل جوجکای خودم دوست دارم..
سلام سومی جون معلومه که یادمونه.. کجایی دختر؟ خوبه دوقلو نداری!!!!!!!!!!!!!!.. حالا خسیس نمیشد به جای یکی چندتا عکس از دخمر نازت بزاری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشاالله هزار ماشاالله به این دوتا گل پسرای خوشگل شیطون
خیلی بزرگ شدن البته قیافه هاشون قابل تشخیصه
خوش به حالت حدیث که یه باره 2 تا رو باهم بزرگ میکنی
انشاالله همیشه سالم باشن و زیر سایه پدر و مادر
تمام زندگی من در چهار حرف خلاصه میشود ....ت....ر...ن.....م
قربونتون مامانای مهربون.. جیگرای شما هم حسابی خانوم شدن.. دلارام جون پوستم داره کنده میشه دست تنها! اگه کمک داشتم خیلی خوب بود الان دقیقا هیچ وقتی واسه خودم ندارم!!! اما اگه دوست داری و کمک داری ایشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدا نصیبت کنه..
سلام به همه
ماشالله به همه نی نی های ناز اسفندی .
بچه ها منو یادتونه من طناز مامان آینده بودم که با هاتون باردار بودم و نی نی من هم قرار بود اسفند بدنیا بیاد ولی خدا نخواست و سقط شد . من هم مهر 89 مامان شدم خدا یک دختر خوشگل بهم داداه به اسم آنیسا
من اینجا خیلی ها را می شناسم . شهره . آرام سحر و ..........چقدر چت می کردیم با هم .
از دیدن بچه هاتون خیلی خوشحال شدم .بوس برا خودتون و نی نی های نازتون
2810