2777
2789
عنوان

چطور نبودت رو باور کنم برادرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12692 بازدید | 125 پست
پسر دایی منم تو سین 25 سالگی به خاطر سرطان لنف در عرض 11 روز فوت کرد فقط یه خواهر داره
خواهرش همنوز که هنوزه آروم نشده میگه هرچی میگذره بدتر میشم حالا هم خودش مشکوک به ام اسه

خدا ازت میخوام به عزیزای درد کشیده صبر عطا کنی
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است میترسم ! کنارم باش!
الهام جون تا میتونی واسه داداشت قران بخون و واسش دعا کن تو آرامشت خیلی تاثیر داره .چند وقت بعد مرگ داداشم خواب دیدم اومده و خیلی حالش خوبه و میگفت زخمای تنم همه خوب شده آخع شیمی درمانی داغونش کرده بود با یه هیجانی حرف میزد که نگو.صبحش خیلی گریه کردم اما وقتی فکر میکردم دیگه درد نداره و آرومه حالم بهتر میشد ایشالله که جای داداش تو هم خوبه
ثنا و ثمین عشق مامان و بابان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر عزیزتر از جانم.... 22 سالش بود که دانشجوی ترم اخردانشگاه تهران بود در عرض 5 روز مرگ مغزی شد و مادر عزیزم رو که در سن 35 سالگی شوهرشو از دست داده بود و این داداشم جای بابام رو براش پر کرده بود رو به تمام معنا کمرش رو شکست........

خدایا بهمون صبر بده.. الان 6 سال میگذره و همچنان درد ما تازه است.......
زهرا جون ممنون ♥
مریم جون ممنونم ازت عزیزم
رویا جون واییییییییییییییییییییییی خدا من
من الان درک میکنم وقتی یکی میگه کمرم شکست یعنی چی ؟
من درک میکنم غمتو
خدا به مامانت و تو صبر بده ...فقط صبر
الهام جون حق داری باورش خیلی سخته مخصوصا این که برادر شما ناگهانی فوت شده مث یه کابوسه که دوست داری زودتر بیدار شی گذشت زمان بهتون یاد میده صبورتر باشین چون یکی دو روز که نیست تا آخر عمر همراهتونه
ثنا و ثمین عشق مامان و بابان
یک لحظه میخوام یادم بره اما پریشون تر از قبل میشم مثل سرگشته ها
خدایااااااااااااا چقدر صدات بزنم
من دارم زیر بار این غم کم میارم
نفسم بالا نمیاد
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا