بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی موند و یکیمون رفت جهان ما دو قسمت شد یکی تنها توی خاکش یکی راهی غربت شد یکی از ما هنوزم رو به دریا توی دنیای دیروزش اسیره یه خواهش از خدا داره که شاید جوونیشو بتونه پس بگیره...
اااااااااااااخ بمیرمممممممممممم فقط خدا بهتون صبر بده عزیزم منم دو ساله بودم که بابام فوت کرد توی دریا غرق شد خیلیییییییییی بده همیشه جاش توی قلب آدم خالی میمونه متاسفممممم دوستمممممممممم
بعضی وقتا فکر میکنم اون روزا که تو نبودی من چطوری زندگی میکردم دخترم جیگرم نفسم درد وبلات تو سرم ناناز طلا!
یکی موند و یکیمون رفت جهان ما دو قسمت شد یکی تنها توی خاکش یکی راهی غربت شد یکی از ما هنوزم رو به دریا توی دنیای دیروزش اسیره یه خواهش از خدا داره که شاید جوونیشو بتونه پس بگیره...