2777
2789
عنوان

کیا وام مسکن جعاله 5 میلیونی گرفتن؟

1918 بازدید | 11 پست
میخوام وام جعاله بگیرم راهنمایی میخوام عزیزانم
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
سلام خواهر من
من به ترتیب مراحلش رومیگم
1: اول باید سند تکر برگی رو به نام زده باشید
2: با مراجعه به بانک مسکن یا بورس اوراق حق تقدم مسکن به مبلغ 5 میلیون خریداری میکنین
3: پس از تکمیل خرید اوراق و اخذ تاییدیه از بانک مسکن درخواست وام تعمیرات در قالب جعاله میدین به همان شعبه ای که وام مسکن دریافت کردید
4: با دوتا ضامن وام به شما تعلق میگیره
5: تمامی مراحل فوق حداکثر طی 10 روز تا دوهفته قابل انجام است
حکمت وزیدن باد، لرزاندن شاخه ها نیست، امتحان ریشه هاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم آخه قبلا وام رو بدون اوراق میدادن اینجوری باید پول اوراق هم بدیم که؟
قسطش ماهی چند تومنه؟بهره چند درصد؟
میشه اوراق رو بیشتر از 5 تومن خرید از فرابورس؟
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
یعنی الان قانون جدید اینه که بدون خرید اوراق نمیدن؟
از هر بانکی میشه وام گرفت؟
بهتره از همون شعبه ای که وام مسکن گرفتین درخواست کنیدچون مراحل اداری راحت تری داره . دیگه نیاز به ارزیابی و اعزام کارشناس برای برسی ملک نداره وکلی کاغذ بازی اداری حذف میشه
یکی از همکارام 2 سال پیش وام 5 تومنی گرفت بدون خریدن اوراق!!!
آخه چرا شرایط رو سخت تر کردن؟
در ضمن وام تعمیرات در قالب جعاله 5 تومنه.مگراینکه خونه در رهن هیچ بانکی نباشه که در این صورت میتونین بیشتر وام بگیرین.
من برای خرید مسکن 20 تومن وام گرفتم که سپرده گذاری کرده بودم.5 تومن هم جعاله از همون شعبه گرفتم البته اوراق خریدم 560 تومن شد. بدون دردسرهم گرفتم ظرف 10 روز