2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب اون زن میدونسته که این خانم بچه داره . بااین وجود ،مدام ازعمد با شوهرش بگو بخند و براش لوندی میک ...

اگه مال قبل بوده اشتباهه

اگه الان داره ب مرد متاهل کرم میریزه حقشه باید قابلمه رو میریختی

اگه قبلش اون دیس برنجو خالی کرده باشه نه اشکالی نداره

ولی اگه سالاد و خالی کرده نامردیه سالاد سرده ولی خورشت گرمه

البته بستگی داره خورشت چی بوده باشه! 

مثلا قیمه باشه گوشتاش حیفه! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب اون زن میدونسته که این خانم بچه داره . بااین وجود ،مدام ازعمد با شوهرش بگو بخند و براش لوندی میک ...

باحرف زدنم میشه بدتر طرفو سوزوند

تااینک بیای مث بچه ها خورش خالی کنی سر طرف

اگه قبلش اون دیس برنجو خالی کرده باشه نه اشکالی نداره ولی اگهسالاد و خالی کرده نلمردیه سالاد سرده و ...

😂😂😂😂

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️
2810