2777
2789
روی سر اون مرد متاهلی باید قابلمه خورش رو خالی کنی که به زندگیش تعهد نداره، از شوهر باید انتظار وفاد ...

شوهرع کاریش نداشتع زنه ولش نمیکرده .

مدام کار به کارش داشته ،میومده پیشش خنده وشوخی و حرف های خصوصی و صمیمیت ،

حالا قشششنگ تعریف کن ببینم چه کردی؟ واکنشش چطور بود؟ همینطوری بلند کردی زدی تو سرش یا مثلاً سهوی بوده کارت؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرع کاریش نداشتع زنه ولش نمیکرده . مدام کار به کارش داشته ،میومده پیشش خنده وشوخی و حرف های خصوصی ...

اگه شوهرت خوب بوده که طرف اصلا دوست دختر شوهرت محسوب نمیشده و شوهرت اجازه ایجاد ارتباط را بهش نمیداده.

2805
روی سر اون مرد متاهلی باید قابلمه خورش رو خالی کنی که به زندگیش تعهد نداره، از شوهر باید انتظار وفاد ...

درسته مردا بعضیا بیشعورن و کرم دارن ولیییی تا هیچ زنی نخواد و چراغ سبز به طرف نشون نده خیانتی صورت نمیگیره چون به زور که دیگه نمیتونن..بعضی همجنسای خودمون از صدتا مرد عوضی ترن ک به همجنسشونم رحم نمیکنن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
بنظرم ابجوش گزینه کم خرج تر و بهتری میبود. خورش حیفه میدونی مواد توش کلی خرجش شده.

اخه اینو به یه مرد گفتم 

گفت تو بی رحمی .ترسناکی نباید خورش خالی بشه روی سرش .

خواستم بدونم بی رحمیه یا حقشه .

این نکته هم اضافه کنم که اون زن پررو هم بودی .و به همسر مرده میگه تو حق نداری ابروی شوهرتو ببری ،حتی اگه لخت ببینیش درحال کار بد 

درسته مردا بعضیا بیشعورن و کرم دارن ولیییی تا هیچ زنی نخواد و چراغ سبز به طرف نشون نده خیانتی صورت ن ...

ما عادت کردیم توی هر اتفاقی بگیم زن مقصره...شخصا از شوهرم توقع وفاداری دارم نه از یه هم جنس که غریبه است

اگه شوهرت خوب بوده که طرف اصلا دوست دختر شوهرت محسوب نمیشده و شوهرت اجازه ایجاد ارتباط را بهش ...

مثلا زن ماه های اخر حاملگی مث قبل نمیتونه باشه یا بستری بوده نبوده .یا دعوا هایی بین زن وشوهر هس بلاخره .

این زنه ،از فرصت سواستفاده میکرده از آب گل آلود ماهی بگیره .

مثلا زن ماه های اخر حاملگی مث قبل نمیتونه باشه یا بستری بوده نبوده .یا دعوا هایی بین زن وشوهر ...

زنه شوهر نداره آیا؟

ما عادت کردیم توی هر اتفاقی بگیم زن مقصره...شخصا از شوهرم توقع وفاداری دارم نه از یه هم جنس که غریبه ...

از شوهرت که بله توقعی ک از اون داری از زن غریبه نداری..ولی من در حالت کلی گفتم ..تا زمانی تو جامعه زن خونه خراب کن باشه اوضاع همینه...میخوام بگم تو خیانت مرد و زن هردو مقصرن به یک میزان

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
مجرده .و کرم میریزه  اما ،پررویی ووقاحت هم داره .یعنی مغروره . و از زن طرف طلبکاره !

محل سگ بهش نذار هوا برش نداره فکر کنه کسیه

حالا گناهه این کار .یا نه حقشه ؟

شاید در باطن حقش هم باشه ولی من این کارو هیچ وقت تایید نمی کنم چون شخصیت انجام دهنده این کار به شدت میاد پایین. 

2810