من از راهنمایی که تازه پریود شدم همش نامنظم بود بعد دانشگاه که کلا هر بار بدتر میشدم چهار ماه یبار پریود نمیشدم باید میرفتم دکتر امپول میداد پنج تا شیش تا هرماه میزدم پریود شم دیگه اخراش خسته شدم شروع کردم باشگاه (بدنسازی) هریه روز درمیون نیم ساعت هوازی کار میکردم بقیه برای عضله سازی میومدن ده دیقه تردمیل میزدن ولی من بیست دیقه پیاده روی رفتو برگشت خونمون تا باشگاه رو هم حساب کنین هرروز تا دوماه یه قاشق چایخور سیاهدونه عسل ناشتا خوردم بعده اون کردمش شیش روز قبل پریود جدیدم شروع میکردم میخوردم که پریود شم هفته ای دوبار شیرو عسلو با یه قاشق زردچوبه و دارچین قاطی میکردم گرم میکرذم میخوردم هفته ای دوبار زیر شکممو روغ سیاهدونه میمالم داخل نافمو و اطرافشو منی که چهارماه یبار باامپول پریود میشدم اول کردمش بیست روز تاخیر بعد پونزده روز بعد ده روز این ماه سره تایم پریود شدم اینو اینجا گفتم که شاید بدرد کسی بخوره خواهش میکنم انرژی منفی ندین من چون میدونم پریود نشدن چقد بده دلم خواست به شمام بگم امیدوارم شمام خوب شین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!