2777
2789
عنوان

گریه شبانه نوزاد۳ ماهه

67 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ، پسر من نزدیک ۳ ماه و نیمشه

بلد از پروسه عظیم کولیک خواب شبش رو پیداکرده بود یک ماهی میشد دیگه ۱۱-۱۲ میخوابید تا ۷ صبح این مابین هر دو ساعت یا یک ساعت و نیم شیرشو میخورد

الان چند شبه که مدام بیقراره نمیتونه بخوابه کلافه اس

روزم همینطوره -فقط زمانی که سینه دهنشه چرت میزنه

مدام برای خواب گریه میکنه

ضمنن این چند روز آب دهنش یسره میریزه و دلش میخواد همه چیو بکنه تو دهنش ،همش دستش با مشت تو دهنشه داره با حرص ملچ مولوچ میکنه و غر میزنه...

بنظرتون بخاطر دندونشه؟ چه کار کنم ژل بیحسی دندونی بگیرم بمالم به لثه هاش؟ 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
دندونشه
1
25%
اسید معده اشه
3
75%

عزيزم رفلاكسه

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب ریختن از دهان و دست به دهان بردن تو این سن طبیعیه اقتضای سنشه و جزئی از مراحل رشدش هست. ربطی به دندان نداره

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
2805
واسه رفلاکسش از ۳۰ روزگیش تحت کنترله-داره هر ۱۲ ساعت ۱ سی سی رانیتیدین میخوره😱

رفلاکس بعد دو ماهگی یه اوجی می گیره و اصولاً تا ۴ ماهگی نهایت ۶ ماهگی خوب میشه. دختر من از سه ماهگی تا ۴ ماهگی علاوه بر رانیتیدین ، قرص اس امپرازول هم می خورد.

رفلاکس بعد دو ماهگی یه اوجی می گیره و اصولاً تا ۴ ماهگی نهایت ۶ ماهگی خوب میشه. دختر من از سه ماهگی ...

اوه یعنی تازه یه اوجی میخواد بگیره😔😔 دختر شمام شب واسه خوابش بیقرار میشد؟

اوه یعنی تازه یه اوجی میخواد بگیره😔😔 دختر شمام شب واسه خوابش بیقرار میشد؟

اون دوران خواب روزش و شیر خوردنش افتضاح بود ولی خواب شبش از اول خوب بود شکر خدا. بعد ۴ ماهگی بهتر میشن