2777
2789

هر روز با انرژی بیدار میشم با اعتماد ب نفس بیرون میرم خوشحالم حتی رابطه اعضای خانوادم باهم بهتر شده واقعا فهمیدم پول همههههههه چیزه همه چیزهههه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

سلامتی و آرامش

هنگـام آسـایـش خــבا را بشنـاس؛ تا בر هنگـام سخـتے تو را بشناســב.. ♥️🕊                                                                                                                                                                                                   « ازآن خــ✅ودت بـاااش کـه ارزنـده تریـنی»                                                                                                🌱 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  🌱      

اره پول همه چیزه  

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

آره خواهر پول روی جسم و روح و روابط و ازدواج و همه ی زندگی تاثیر گذار هست 

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.
چجوری بهتر شد

بابام کارمند بود بازشسته شد الان پیمانکاری میکنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

آره خواهر پول روی جسم و روح و روابط و ازدواج و همه ی زندگی تاثیر گذار هست

اره دلم‌ گرفت واسه مردممون

خداروشکر ، ان شالله خدا به رزق همه برکت بده

انشالله قسمت همه مردم ایران ک لایق بهترینان

نه پول همه چیز نیست تصور کن میری یه مسافرت با بهترین شرایط بهترین جای دنیا و بهترین خوراکیا نمی‌گم فکر کن سرطان داری دور از جون.

فکر کن فقط سر درد داری یا مثلاً تهوع میتونی لذت ببری؟؟؟؟عزیزم پول همه چیز نیس

اره دلم‌ گرفت واسه مردممون

دقیقاااا و همین طور فقر و بی پولی هم روی آدم تاثیر میزاره و چقدر فقر شدت گرفته

و آدمــی بر خلاف آنچه تصور می کند دوام مـی آورد...🦋🌿#در سوالات روانشناسی و مسائل این چنینی میتونید منو تگ کنید.
من‌ و شوهرم دعواهامون همش بخاطر نداریه !

مامان بابای منم فقط بخاطر پول بحث میکردن همیشهههههه دعوا داشتن همیشه💔

دقیقاااا و همین طور فقر و بی پولی هم روی آدم تاثیر میزاره و چقدر فقر شدت گرفته

خیلی زیاد شده کمر مردم خم شده خدا باعث و بانیش رو نیست و نابود کنه

2810