2777
2789
پدرم خیلى زود از پیشمون رفت ،وقتى باردار بودم
لطف میکنین براى آرامشش یه فاتحه بفرستین
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
عزیزم خدا رحمتش کنه پدر خیلی خوبه.....خدا همه ی پدرهایی رو که به رحمت خدا رفتن رو بیامرزه وایشالله به پدرهایی که در قید حیات هستن سلامتی و طول عمر ببخشه......
معبودا
مرا از کسانی قرار بده که همواره به یاد تو هستند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط نوشتن همین از دستم بر میاد
واقعا داغ عزیز خیییییلى سخته

نگارش در تاریخ سه شنبه 20 فروردین 1392 و ساعت 12:56 توسط مامان سمانه
روز تولد آدما که میشه همیشه یه حس عجیبى میاد سراغشون ،وقتى بچه اى میگى آخ جون یک سال بزرگ تر شدم،وقتى نوجونى میگى دیگه جوون شدم!وقتى جوونى میگى خوبه یکم دیرتر بگذره جوون بمونم،نمیدونم وقتى به میانسالى میرسى چى میگى؟تو چى میگى بابا؟تو که قراره شمع پنجاهو یکسالگیتو فوت کنى تو چى میگى چه حسى دارى؟تو که تو چهلو نه سالگى گذاشتیو رفتیمون،تو که نموندى حتا شاینارو ببینى،تو که نموندى تا براش از نخودى و اون همه اتفاقاى شیرین بچگیش قصه بگى،تو که نموندى تا شاهد رقصیدنش باشى تو که نموندى تا شاهد رشد لحظه به لحظش و حتا شاهد مادر شدن سمى خوشگلت بشى چى؟چقدر زود رفتى بابا،تازه داشتم به خودم میبالیدم واسه داشتنت....یادته هوس انگور کردم ؟ساعت سه شب بود،تقریبا همین روزا بود نه؟اومدى با یه کاسه انگور بالا سرم؟از کجا به این زودى آوردى؟خوب بابام دیگه! یادته دم دانشگاه هر دفه میومدى دنبالم؟یادته چقدر مهربون بودى؟واى که چه کردى تو عروسیم....یادته هر وقت دلگیر بودمو گریه میکردم به رسم نوجوونى،میومدى تو اتاقمو اول دلداریم میدادى آخرشم میگفتى هر وقت بى پدر شدى بشین اینجورى اشک بریز...پس چقدر موجه گریه هام....چقدر موجه قطره قطره اشکى که میریزم،چقدر موجه غم عمیق ته دلم که نزدیک دو ساله جاخوش کرده و نمیره،چقدر موجه پنهون کردن اشکم از دیگرون موقع شنیدن(با حس عجیبى با حال غریبى دلم تنگته)چقدر موجه گول زدن خودم که رفته سفرو برمیگرده،که میاد،که التماس هرشبم موقع خواب که بیا تو خوابم که اگه بیاى تو خوابم دلتنگتر میشم از قبل تو بیدارى که چقدر آشفته حالم،بابا آشفته حالم،بیا دیگه ،لااقل براى فوت کردن شمع کیکت،براى خوردن ماکارونى دستپخت مامان که عاشقش بودى که ماماندرست کرد از همون ماکارونى ها که میگفتى به به عاشقشم ولى به رسم خیرات روز تولدت،تو که هر پنج شنبه خیرات به دست بودى،تو که هر پنجشنبه بهشت زهرا بودى حالا شدى یه صاحب خونه واسه خودت اونجا؟بیا دیگه بابا بسه...دوریمون بسه،اى بابا پس کو سردى خاک؟لعنت بهت زمونه،لعنت بهت،لااقل سرد کن خدا این گرماى عمیق قلبمو،این تپشاى قلبمو که شاهدى،اشکاى روون چشممو ببین،خدا نکنه دلم از چیزى بشکنه که دوساله بدجورى میشکنه اصلا یه چینى پر ترکه دلم که هنوز خوشه به گرماى مادرو فرزندو همسرو برادر که نبینم غم هیچکدومشونو که چه کم طاقتم من که خوب این شکلیم که خیلى دل نازکم من،خداى مهربونم کمکم کن یکم شاد باشمو بمونم که خسته نشن دوروبرم ازم،خداى مهربونم تولد بابامو مبارک میکنى براش،شادتر میکنى تو خونه جدیدش بابامو؟میاریش شب تو خوابم که ببینم شادیشو و شاد شم با شادى پدر که نبینه هیچ اولادى داغ پدر....�
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
ممنونم عزیزانم من حالم زیاد خوب نیست میرم بعدا میام
خدا اموات شمارو هم بیامرزه
و به عزیزانتون طول عمر بده
تسلیت عرض میکنم
غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از
دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم.
خدا برای هر دردی درمانی آفریده است
http://sujoktraining.blogfa.com/
خدارحمتش کنه...سماجون مطمین باش که پدرعزیزت ازاینک تو اینجوری داری خودتو عذاب میدی ناراحت میشه ...من از خوندن متنت جیگرم اتیش گرفت دختر باخودت اینطوری نکن مرگ دست خدای بزرگه و اون هروقت که تعیین کرده همون موقع ماهارو پیش خودش میبره عزیزم..خواهرم ....میگن یه اقایی به بستر بیماری افتادو دیگه دکترهاازش قطع امیدکردن ...چندین سال در بستربود و تواین چندساله 3تاازپسراش ازدنیا رفتن و هنوزاون مرد مریض بود و دربستر....پس تااجل ازسوی حضرت حق اجازه نداشته باشه هیچ کاری انجام نمیشه گلم...هروقت یادش افتادی صلوات بفرست و واسش قران مخصوصا سوره یاسین رو بخون انشاالله با اباعبدالله محشوربشن......خیلی التماس دعا